Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Sissela Kyle

Etta på listan!

Etta på listans föreställningar i höst ställs in. Alla berörda kontaktas på den mejladress som angivits vid köp.

 

Äntligen!

Det har gått tio år sedan succéföreställningen ’Dina dagar är räknade’ spelades för 150 utsålda hus över hela Sverige och nu kan hon inte hålla sig längre. Drottningen av svensk komik vill möta sin publik. Sissela Kyle ställer sig på scen med en nyskriven egen föreställning: ’Etta på listan’, en föreställning med humor och så mycket allvar som är möjlig utan att det blir direkt plågsamt.

-Sedan jag var liten har jag gjort listor för allt: sillar, killar och busslinjer – och det finns alltid en etta. Jag gör ständigt upp topplistor, listor över alternativ och inköpslistor. Mot dagens slut går ingenting upp mot den stora tillfredsställelsen i en avbockad att-göra-lista. Tiden är begränsad och listor har hjälpt mig att ta vara på den. Nu är jag är 62 år och har för första gången en svindlande känsla av att vara tidlös. Men en sak är säker. Etta på min lista i år är ’ETTA PÅ LISTAN!’. I den här föreställningen vill jag förundras, förfäras och flamsa om åren som finns i en människa som råkar vara jag, berättar Sissela.

Med på scen finns även Sara Niklasson. En multimusikant, sångerska och låtskrivare som blir knäsvag av öppna stämningar på gitarren och gör egna föreställningar om Joni Mitchell och Leonard Cohen. Medverkade i Eka över hela staden på Uppsala Stadsteater i våras och under hösten släpper hon ny musik.

Etta på Listan är 80 minuter skratt, skoj och vemod. Manus skriver Sissela själv tillsammans med Calle Norlén. Regi av Emma Bucht.
Premiär 3 oktober hos oss på Scala.

Speltid: 80min (ingen paus)

Varning: Just nu säljs biljetter till Etta på listan på den sk svarta marknaden. Köp alltid din biljett direkt här på vår hemsida, i vår biljettkassa, eventim.se eller sisselakyle.se för att undvika överpriser, dåliga platser eller att vi inte fått kontakt med dig i samband med förändringar eller information.

Pressbilder         Facebook             Instagram              Hemsida 

Närmast på Scala

Small Town Orchestra & Orgelparty Pop edition

Ikväll 20:00
Läs mer

SWING MAGNIFIQUE

15 jun 19:30
Läs mer

LA FIESTA CONTINUA

15 jun 21:00
Läs mer

RECENSÖRERNA SKRATTAR ÅT DÖDEN

07 sep 19:30
Läs mer