Biljettärenden

Biljetter till våra föreställningar köper du enklast här på vår hemsida. Biljettkassan är öppen för besök och telefontid (08-143575) onsdagar 12 – 17. För hjälp övriga dagar mejla [email protected]

I samband med föreställning har vi alltid biljettkassan öppen i vår garderob. Här får du hjälp med biljetter om det gäller kvällens föreställning.

Rullstolsplats, ståplats & hörslinga bokas via vår biljettkassa eller [email protected]

Gruppbokningar (över 10 biljetter) mejlas in till: [email protected]atern.se

OBS! Scalateatern avråder sin publik från att köpa biljetter via andra ombud än vårt eget. Vi ansvarar inte för biljetter köpta i andra hand.

 

Villkor för av och ombokningsskydd

Ett av- och ombokningsskydd gäller för en biljett. Vårt av- och ombokningsskydd säljs online samt via Scalateatern i Stockholm till ett pris av 50 kronor per biljett.

Fri avbokning fram till 14 dagar innan föreställningen äger rum.  Biljettpriset återbetalas, exklusive serviceavgift samt kostnaden för avbokningsskyddet. I de fall föreställningsdatumet är närmare än 14 dagar erbjuds endast ombokning. Ombokning till nya biljetter gäller i mån av plats, och endast inom samma produktion. 48 timmar innan föreställning kräver vi giltig anledning till ombokningen. Giltig anledning är till exempel: att kunden, nära anhörig eller sällskap har drabbats av akut sjukdom eller dödsfall. Detta styrks med läkarintyg.

Efter 48 timmar innan föreställning gäller varken av- eller ombokningsskyddet.

Biljetterna makuleras av Scalateatern efter att kunden kommit överens om att göra en av- eller ombokning.

OBS! Det går endast att boka om dina biljetter till samma förställning till ett annat datum.

Närmast på Scala

SCALA HAR STÄNGT FÖR SÄSONGEN

01 sep 09:00
Läs mer

TILLSAMMANS

07 sep 19:00
Läs mer

Kafferepet live!

08 sep 19:00
Läs mer

Kafferepet live!

09 sep 19:00
Läs mer

Ta del av vårt nyhetsbrev