Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Snutsnack LIVE

Nu är det dags igen!

Snutsnack är tillbaka och kör en favorit i repris genom att ännu en gång bjuda in sina lyssnare att sitta med i publiken under en unik specialkväll.För dig som tidigare lyssnat på Snutsnack vet du att varje avsnitt avrundas med att gästen tipsar om en bra polisfilm eller serie. Det finns poliser som har svårt att titta på svenska kriminalfilmer och serier medan för andra går det alldeles utmärkt.Men hur är det egentligen att spela polis på film? Vad har våra skådespelare själva för erfarenheter av poliser och hur förbereder man sig för att verka trovärdig i sin roll som polis?Det kommer att bli en kväll med en annorlunda inriktning där vi gästas av inga mindre än skådespelarna Eva Röse och Mikael Tornving. *Fler gäster kan tillkomma.

Det kommer att bli en kväll fylld med spännande samtal och historier.

Medverkande:

Hasse Brontén är polisen som sadlade om till komiker för 11 år sedan. I bagaget har han 20 års erfarenhet inom polisyrket som bl.a. Ordningspolis, Narkotikaspanare, SÄPO och som lärare på Polishögskolan. 2017 startade han den uppskattade podcasten ”Snutsnack” där han intervjuar mestadels poliser om deras spännande vardag och deras bästa historier från yrket.

Eva Röse, skådespelerskan som ni har sett både på Dramaten och i flertalet tv- och filmproduktioner, och inte minst från kriminalfilmerna och serierna om Maria Wern där hon spelar huvudrollen. Ni kanske även minns henne från den humoristiska polisfilmen Kopps?

Mikael Tornving, komikern och skådespelaren som syns flitigt både på scen i TV-rutan. Första gången Tornving spelade polis var i filmen Frostbiten där han försöker gripa vampyren spelad av Jonas Karlström. Men mest igenkänd är han i rollen som polischefen Patrik Agrell i actionfilmerna om Johan Falk.

Speltid 140 min inkl paus

Biljetterna släpps och länken aktiveras 17 dec. kl. 10:00

Närmast på Scala

RECENSÖRERNA SKRATTAR ÅT DÖDEN

07 sep 19:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

15 sep 18:00
Läs mer

SVENSKA REVYN

18 sep 18:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

19 sep 18:30
Läs mer