Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Small Town Orchestra & Orgelparty Pop edition

Small Town Orchestra är ett svensk-norskt samarbete mellan Hans Bollandsås, Helene Misund, Andreas Hellkvist och Ola Bothzén. Största delen av repertoaren är eget material som rör sig mellan blues, soul och americana. De senaste 10 åren har de turats om att spela och turnéra i Sverige resp Norge.

Orgelparty Pop Edition – Andreas Hellkvist och Ola Bothzén bjuder på godbitar av Beatles, Elton John, Michael Jackson, Iron Maiden och andra. Bra, svängig musik med glimten i ögat och ett jäkla ös

Hans Bollandsås har ett gediget uttryck, både som sångare och gitarrist. Rakt på sak och rakt från hjärtat. Han har alltid något att säga, och gör så med övertygelse – ibland kort och koncist, och ibland som en tornado som sveper genom rummet och inte lämnar någon oberörd.

Helene Misund har en röst som kan smeka fram både en känslosam ballad men även ryta till i en shuffleblues. Dessutom ger hon ett stadigt komplement till trummorna med diverse olika slagverk.
Virtuost, lekfullt och med inlevelse – det finns många sätt att beskriva Andreas Hellkvist vid sin Hammondorgel. Han har utvecklat en stil som väcker häpnad och beundran, både hos publik, kollegor och recensenter. Inte minst pga av en basande vänsterfot som ofta förefaller ha ett eget liv.

Ola Bothzén är en minst sagt mångsidig trummis, och medverkar i en mängd olika sammanhang, från jazz och brasilianskt till soul och rock. Få trummisar har samma “sitt” i beatet.

Alla fyra hängivna musiker och artister som inte är inte rädd för att ta ut svängarna musikaliskt.

Dörrar: 19:30
På scen: 20:00

Entré: 180 kr, förköp via Tickster eller Swish på plats

Mer info:
https://andreashellkvist.com/projects/small-town-orchestra/
https://andreashellkvist.com/projects/orgelparty-pop-edition/

Närmast på Scala

RECENSÖRERNA SKRATTAR ÅT DÖDEN

07 sep 19:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

15 sep 18:00
Läs mer

SVENSKA REVYN

18 sep 18:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

19 sep 18:30
Läs mer