Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

SAND & HALLANDER

Sand & Hallander bjuder in till releaseparty!

Varmt välkomna till denna fest i kärlekens tecken. Vi ses på scalateatern för att fira vår förstfödde, vårt hjärtebarn, vår DEBUTSKIVA: ’Älskar, älskar inte’!

Slå två flugor i en smäll: bevittna Sand & Hallanders historiska startskott, och mingla bland stans snyggaste fans – vem vet, det kanske finns chans till romans bland publikskaran?

Blev bästisar genom The Beatles

Sand & Hallander sparkade in dörren för ett år sen och som ett ånglok har dom golvat både lyssnare och publiken framför scenen. Man pratar ofta om när artister har det det där. Sand & Hallander har det där. Trots att dom bara är 24 år så har dom redan startat ett eget skivbolag och gör det som både inspirerar och visar att inget är omöjligt.

Sand & Hallander debuterade sensommaren 2022 med två singlar som hyllades utav press, lyssnare och tog flera placeringar på Spotify trots att tjejerna inte har haft något bolag i ryggen. Nina och Emmalisa har varit bästa vänner sedan de möttes 2015 och fann snabbt varandra i sin gemensamma humor och kärlek till The Beatles. De brinner för att skriva låtar tillsammans, och har en förkärlek för rörliga melodier, finurliga ackordföljder och svenska texter med glimten i ögat. Nina och Emmalisa har ett stort intresse och rör sig inom olika genres i Sveriges musikliv. I sommar har Nina varit på turné med Viktor Norén och Emmalisa har jazzat runt i Sverige med Peter Asplund.

»Det är otroligt charmigt och upplyftande det här! En riktig feel good-låt som öppnar upp intresse, hopp och nyfikenhet för vad som komma skall. Helt enkelt en strålande debut från Sand & Hallander!«
Fia Skärblom – Tinsel Music Magazine

Dörrar: 20:30
På scen: 21:00

Närmast på Scala

MAURÍCIO MEIRELLES – WEBBULLYING WITH GENERATION Z

Ikväll 20:00
Läs mer

PetrINA

23 maj 19:30
Läs mer

Simon Kolmodin Trio feat Isac Schillberg

23 maj 21:00
Läs mer

LEE SAMA

23 maj 21:00
Läs mer