Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

RIGMOR + PLÅSTER

Rama Lama & Echo Three presenterar…

Rigmor (DK)
+ Plåster
Biljetter ute nu – begränsat antal 2-för-1 tillgängliga.

Danska kvartetten Rigmor har senaste åren växt fram till ett av de bästa banden på andra sidan sundet. Deras drömska indie har lett till spelningar på Roskilde, SPOT, Dansk Radios konserthus samt utsålda lokaler landet över. Bandet har, trots att man sjunger på danska, även rönt framgångar utomlands, bland annat med en session hos anrika amerikanska KEXP som setts över 100 000 gånger.
2024 släpps bandets nya album och detta firas givetvis med en Skandinavienturné och bandets allra första datum på svensk mark. Nya singeln “Alt Det Du Gør” finns ute nu. Rigmors liveshow har hyllats för dess dynamik, autenticitet och energi och nyligen släppte man en live-EP från deras uppmärksammade spelning på Roskildefestivalen 2022.
Kvartetten, som består av Sarah Wichmann, Oliver Stewart, Victor Sousa och Lasse Lykke, är helt klart ett skandinaviskt band på frammarsch som är värt att upptäcka. Missa inte chansen att se dem live!

Support: Plåster
”Vitt skilda influenser som Tom Waits, Franska Trion, Khruangbin och Samba Touré, vilket resulterat i ett ganska svårplacerat sound. Det är skevt men också lite jazzigt” – HYMN
Plåster är en trio från Stockholm. Deras musik har kallats för klurig och medryckande, troligtvis rockig och ibland finstämd. Bandets debutalbum släpptes i november 2022 och är inspelat av dem själva i deras replokal. Plåster består av Arvid Ohlsén, Otto Lundin och Zoey Ruas.

Arrangeras i samarbete med Sensus studieförbund

Dörrar: 20:30
På scen: 21:30

Närmast på Scala

MAURÍCIO MEIRELLES – WEBBULLYING WITH GENERATION Z

Ikväll 20:00
Läs mer

PetrINA

23 maj 19:30
Läs mer

Simon Kolmodin Trio feat Isac Schillberg

23 maj 21:00
Läs mer

LEE SAMA

23 maj 21:00
Läs mer