Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

PERSHAGEN – releasekonsert

LÖRDAG 2:a JUNI bjuder vi in till RELEASEFEST för att fira släppet av vårt nya album. Ölen kommer vara väl kyld och det slussas ut bra musik i högtalarna både innan och efter spelningen. Upplagt för en helkväll! Den nya skivan kommer finnas att köpa på vinyl och ni kan räkna med en konsert fylld av spelglädje och skogiga melodier.

LIVE: 21:00 (vi spelar två set)
Obligatoriskt bidrag till bandet: 40kr

MER INFO:
Pershagen är ett psykedeliskt instrumentalrockband vars musik rör sig genom vidsträckta ljudlandskap. Sedan starten 2013 har bandet fått ett rykte om sig som ett fantastiskt liveband. Den 18:e maj släpper bandet sin tredje platta Tarfala, ett album som bland annat gästas av Gustav Ejstes (Dungen, Amason).

Tarfala växte dels fram i en lägenhet i Piteå mellan åren 2015-2017, dels i ett sjaskigt hotellrum i Los Angeles där flera av medlemmarna bodde tillsammans under två månader år 2016. Genomgående för musiken är att den syftar till att skapa olika stämningar. Balanserandes mellan uppgivenhet och desperation ryms det samtidigt något hoppfullt och vackert, krönt av en dos mystik. Skivans första och enda singel ’Det du söker finns inte här’ har redan uppmärksammats av Indie Shuffle, Sound of Hissingen och Gaffa samt spelats i Sveriges Radio P3.

www.pershagen-music.com

Närmast på Scala

A TRUE ROCKN ROLL CHRISTMAS MED THE BOPPERS OCH…

Ikväll 19:00
Läs mer

LILL-ELVIS

Ikväll 21:00
Läs mer

A TRUE ROCKN ROLL CHRISTMAS MED THE BOPPERS OCH…

09 dec 19:00
Läs mer

LA FIESTA CONTINÚA

09 dec 21:00
Läs mer