Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Oskar Larsson + Ravendal

Start: 21:00
Var: Källaren på Scalateatern
Öl: Ja
Inträde: 60kr (direkt till banden/ljudtekniker)

RAVENDAL
I en ungdomlig anda, med rötter i punk, skit och livsläxor får Ravendal fäste i poprockens värld. Med en omtalad liveshow och starka låtar lyckas bandet gång på gång få igång publiken i en falsksjungande allsång. Ravendal grundades tidigt 2014 och har sedan dess hunnit avverka spelningar på allt från stora festivaler till sprängfyllda krogspelningar. Efter ett längre uppehåll på två år är nu bandet tillbaka, större och starkare än någonsin, redo att leverera som aldrig förr. Nyligen släpptes singeln ”Cassiopeja” som med sitt tunga ljudlandskap gör att Ravendal navigerar mot klart djupare och mer komplexa ljudbilder än de tidigare mer trallvänlliga låtarna.

—-
OSKAR LARSSON
Oskar som är aktuell med EPn ”Mellanmjölk”, tar den svenska poppen bort från popfabriken, tillbaka till rötterna med tillägg av ett extra lager hudnära och välförfattade texter. Han sjunger om mellanmjölk, färglösa fyrverkerier och relationer som aldrig kommer vidare. Det är genuint, självupplevt och känslostyrt.

”Singeln följer upp Isbitar och Insnärjd i dina lakan. Med det fortsätter Herr Larsson visa att han är ett av Sveriges starkaste pophopp.”
– Popmuzik.se

På scen: Albin Fellebro, Maja Thorén, Adrian Bellan, Hanna Einebrant, David Lecander

Närmast på Scala

THE WONDERFUL WORLD OF LOUIS ARMSTRONG

28 feb 19:30
Läs mer

Gud förbannat vilken jävla SHOW! Med Leif & Billy

29 feb 19:00
Läs mer

CABARET CLUB WITH JEAN BRIGITTE & THE VAUDEVILLES

29 feb 20:30
Läs mer

Elise & Tobi

29 feb 20:30
Läs mer