Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Bröderna Norberg

Nytt, gammalt och stulet

Uppdaterad info:

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig och tyvärr måste vi meddela att vår efterlängtade turné ”Bröderna Norberg – nytt, gammalt och stulet” kommer att ställas in. Regeringens besked i början på oktober hintade inte om det förlopp vi hoppats på utan snarare verkar en öppning för större ansamlingar låta vänta på sig.

Vi ber om er förståelse för detta och vi kommer sätta upp en ny så fort restriktionerna släpper och köbildningen för arrangemang har avtagit. Vi hade så mycket kul material och så många spännande planer med den här föreställning och det är så fruktansvärt trist.

 

Berörd publik kontaktas via den mejladress som uppgav vid köp.

På återseende, inom en snar framtid!

/Daniel och Emil Norberg via producent Helena Sandklef

(vid frågor kontakta [email protected])

 

Äntligen! Nytt datum till föreställningen

Kära gäster! Det är med stor glädje vi kan meddela nytt datum för den flyttade föreställningen ”Bröderna Norberg – nytt, gammalt och stulet”. Vi har på Folkhälsomyndighetens rekommendationer flyttat hela turnén framåt. Nu hjälps vi åt att övervinna viruset för att kunna återgå till en mer normal tillvaro där teater och övrig kultur på lokala scener runt om i Sverige återigen kan ta plats i våra liv.

Om du har köpt biljetter tidigare kommer du att få ett meddelande om det nya datumet på den mailadress som du angav vid biljettköpet. Spara biljetten, den gäller till den nya föreställningen. Du kan nå oss på mailadressen [email protected] där vi försöker svara så snabbt vi bara kan, även om det just nu tar lite längre tid än vad vi önskar.

Med vänlig hälsning, Jarowskij

 

Våren 2020 åker Sveriges hyllade humorduo Daniel & Emil Norberg ut på vägarna med föreställningen ”Bröderna Norberg på turné-nytt, gammalt och stulet”. De har tagit Youtube-Sverige med storm och deras succéartade parodier av Melodifestivalen har blivit ett lika självklart vårtecken som deklarationsångest och pollenallergi. Nu bjuder de upp till dans igen (nästan bokstavligen) med en show för hela familjen som blandar humor, sketcher, videoklipp och exklusivt material, bland annat från bakom kulisserna. Det utlovas parodigaranti och en skrattfest du inte vill missa! Så stretcha igång skrattmusklerna, aktivera applådsinnet och gör dig redo för en helkväll med bröderna Norberg!

Speltid 2h inkl paus

Närmast på Scala

EN RUNDA TILL

Ikväll 19:00
Läs mer

NABO

Ikväll 20:30
Läs mer

KAROLINA BRÄNNSTRÖM

Ikväll 20:30
Läs mer

EN RUNDA TILL

19 apr 19:00
Läs mer