Händer på våra scener

Datum & biljetter

24 maj fredag fre

LOUISE OCH JULIA LIVE

Nu står det klart att succépodden Louise och Julia poddar för första gången beger sig ut på turné – live! Våren 2024 kommer livepodden besöka fyra svenska städer och bjuda på en solig och rolig show – avhandlandes allt mellan hybris och självhat. Det blir som en bikt, fast kul. Gör er redo för en sprudlande helkväll och framför allt – fram med skämskuddarna!

– Oj, så otroligt roligt det ska bli att äntligen få träffa våra LJUVLIGA lyssnare över hela landet och ge dem något mer, något extra bjussigt. Vi ser så mycket fram emot att ses IRL, hälsar Louise och Julia.

Längd: 80 min (ej paus)
Åldergräns: 13 år

PRESSMEDELANDE

Louise och Julia poddar på liveturné våren 2024

Nu står det klart att succépodden Louise och Julia poddar för första gången beger sig ut på turné – live! Våren 2024 kommer livepodden besöka fyra svenska städer och bjuda på en solig och rolig show – avhandlandes allt mellan hybris och självhat. Biljetter släpps den 29 november kl 10!

Julia Wiberg är en välkänd profil bland både barn och föräldrar efter att ha programlett SVT:s barnprogram Djur med Julia, Spotifypodden Julias coola djur och skrivit flera barnböcker om djur och natur. Louise Winblad driver Instagram-kontot ”hejhejvardag” med 187 000 följare och utsågs 2022 till årets humor-mamma av magasinet ”Mama”. Hon är även en flitigt anlitad illustratör och författare. Tillsammans startade de podden Louise och Julia poddar som snabbt klättrat på topplistorna och vunnit flera priser i Guldpodden.se, bland annat som Årets humorpodd!

Äntligen är det dags för Louise och Julia att möta publiken live. Det blir som en bikt – fast kul. Gör er redo för en sprudlande helkväll och framför allt – fram med skämskuddarna!

Oj, så otroligt roligt det ska bli att äntligen få träffa våra LJUVLIGA lyssnare över hela landet och ge dem något mer, något extra bjussigt. Vi ser så mycket fram emot att ses IRL, hälsar Julia & Louise.

Biljetter släpps den 29 november klockan 10:00 på allthingslive.se/event/louise-julia

Turnéplan:
3 maj, Palladium, Malmö
18 maj, Väven, Umeå
24 maj, Scalateatern, Stockholm
25 maj, Lisebergsteatern, Göteborg

Närmast på Scala

Gud förbannat vilken jävla SHOW! Med Leif & Billy

Ikväll 19:00
Läs mer

CABARET CLUB WITH JEAN BRIGITTE & THE VAUDEVILLES

Ikväll 20:30
Läs mer

Elise & Tobi

Ikväll 20:30
Läs mer

Gud förbannat vilken jävla SHOW! Med Leif & Billy

01 mar 19:00
Läs mer