Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Lily Baur & Linn Cervell + Ira Moon

Dagarna blir allt kallare och mörkare, men vet ni vad som fortfarande är kul? Musik!! Live!! +öl??

Välkomna till en fullspäckad konsertkväll i källaren den 22/11!

Support: IRA MOON
Indie artisten Ira Moon tar dig in i en värld av djupa texter och svävande ljudlandskap. Med ledord som metalliskt, drömsk och atmosfäriskt skapar hon en fantasivärld där musiken får tala. Nyligen debiterade hon med poppunk singeln What If I och snart släpps den vibrerande Drum n bass singeln SLEEPER. Ikväll bjuder hon på ett akustiskt set baserat på sång, piano och elgitarr.

LILY BAUER
Den skånska artisten Lily Bauer började sin musikaliska resa som gatumusikant och spelade sin egen musik på bland annat Malmö och Sydneys gator. Den 30 maj 2023 släppte hon debut EPn “ Have you seen the moon?”, en introspektiv EP om att våga lita på sin magkänsla och välja vem man spenderar sin tid med.
Texten är i fokus och musiken är en blandning mellan folk, pop, jazz och indie.

“Jag har skrivit om mitt liv i över ett decennium, det får mig att känna att allting har en mening, både det bra och det dåliga.“

LINN CERVELL
Linn Cervell är en singer/songwriter från Stockholm som skrivit låtar sedan hon kan minnas. Med stort fokus på texterna, skriver hon retropop med inslag av jazz, soul och country, med texter som både är allvarliga och humoristiska.

”Jag reflekterar mycket över livet och min plats i det. För mig är mitt låtskrivande ett sätt att få kunna filosofera lite och lätta på ångesten, men med glimten i ögat!”

Dörrar öppnar: 20:00
På scen: 20:30
Inträde betalas i dörren och är 50kr!

Närmast på Scala

ISAC ASPBERG

Ikväll 21:00
Läs mer

Small Town Orchestra & Orgelparty Pop edition

14 jun 20:00
Läs mer

SWING MAGNIFIQUE

15 jun 19:30
Läs mer

LA FIESTA CONTINUA

15 jun 21:00
Läs mer