Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Lili & The Ugly Souls + MahRoot

Vintern må vara lång, men den 1:a februari kommer Lili & The Ugly Souls och MahRoot att lysa upp i mörkret med en sprakande helkväll av reggae på svenska – för hela slanten, nästan hela natten.

På scen:
21:00 MahRoot
22:00 Lili & The Ugly Souls

Inträde*:
Valfri summa 60-150 kr. Betala efter förmåga!
Swish eller kontanter
Betalas i dörren

MahRoot:
MahRoot bildades hösten 2015 och fokuserade de första åren på att göra eget material och spela live. Under 2018 gav de ut sina första tre singlar, varav de två senaste ligger på Spotify’s officiella playlist Svensk Reggae. Bandets unika sound har mycket fokus på de svenska texterna, och beskrevs av en producent som ”om Stefan Sundström och Eva Dahlgren hade ett reggaeband ihop”, vilket MahRoot tar som en mycket stor komplimang.

Lili & The Ugly Souls:
Med grunden i roots reggae och med influenser från jazz, pop, rap och dancehall formar Lili & The Ugly Souls sin musik.
Texterna är både samtidskommenterande och personliga. Ett feministiskt budskap präglar musiken och kan utryckas i en kärleksförklaring, liksom i en mer världslig frustration. Sången ackompanjeras av tunga grooves och en stämningsfull blåssektion som gärna bjuder upp till dans.

Lili & The Ugly Souls har släppt två singlar, en musikvideo och flera livesessions. De är aktuella med livesession till låten ”Gör det nånsin ont” som släpptes 7:e december 2018.

2017 vann Lili & The Ugly Souls Livekarusellen Stockholm med motiveringen ”Rå reggae på svenska”.

Närmast på Scala

OWE THÖRNQVIST 95 ÅR

27 maj 18:30
Läs mer

BOMBO FICA

28 maj 19:00
Läs mer

MINUTES LTR RELEASE

29 maj 20:00
Läs mer

PetrINA

30 maj 17:30
Läs mer