Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Libelula Club presenterar Beat Company, Rhythm Family med gäster

Sätt rätt nivå för 2020! Kom på Libelula Club den 31 januari och dansa tillsammans med oss!! På Libelula Club Sätt rätt nivå för 2020! Kom på Libelula Club den 31 januari och dansa tillsammans med oss!! På Libelula Club kommer 7-kvinnobandet Beat Company att uppträda tillsammans med spännande gästartister. Bakom skivspelaren finner ni dansante och energifyllda Rhythm Family.
Under 2019 har Libelula Club skapat en välkomnande och spännande mötesplats för musiker och musikintresserade i Scalas källare. Nu fortsätter klubben och hoppas att just du följer med!
Missa inte förbandet; mycket intressanta och spännande sångerskan och artisten Josefina Cerda!! Kl 20:30 i foajén på Scala.
Josefina har blivit bekant för Stockholms latinocommunity som sångerska i timbabandet La Liga Habanera. Under kvällen på Libelula Club bjuder hon, tillsammans med gitarristen Alejandro Thomas, på en intim och avskalad spelning uppe i Scalateaterns foajé. Repertoaren är blandad och består av låtar som på olika sätt influerat Josefina under åren. Allt från chilenska folksånger som hördes i barndomshemmet till poppig flamenco och självklart lite av de kubanska influenser som spelat en så viktigt roll de senaste åren. Under början av året släpper hon även sin första singel som solo-artist.
Missa inte denna artist!!!
Entré: 120kr
Medlemmar 100kr

Närmast på Scala

LARS CHRISTMAS 30 ÅR – OCH LITE TILL

11 dec 19:00
Läs mer

Ployart / Lannér / Løkken ft. William Nilsson

11 dec 20:30
Läs mer

LOVE RÖNNLUND

11 dec 20:30
Läs mer

NEVERGREENS

12 dec 20:30
Läs mer