Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

KLARA GOLIGER + L RIVR

RELEASEFEST OCH PREMIÄR!!
Klara Goliger med band kommer till Stockholm för att för första gången spela sitt hyllade debutalbum ”The Piano Chair” live. Med sig har hon Linnéa Ljungblad som kommer att spela ett set av sina fantastiska låtar under alias L RIVR. Även detta en huvudstadspremiär!

Varmt välkomna
20.00 Dörrar
20.30 L RIVR
21.30 Klara Goliger

På scen
Klara Goliger – piano ,sång
Linnéa Ljungblad – piano, kör
Simon Hjälm – trummor
Maria Doumeni Cronholm – cello, kör
Hannes Boeryd – bas, kör

–KLARA GOLIGER–

Göteborgsbaserade Klara Goliger är albumaktuell med debuten “The Piano Chair” som firades den 10:e november tillsammans med ett åttamannaband inför ett fullsatt Pustervik. Enligt Göteborgs-Posten befinner sig albumet “på en närmast sensationellt hög nivå” och är “det mest ambitiösa debutalbumet från Göteborg på många, många år”. (Johan Lindqvist, 10-11-2022.) Hennes sköra, melankoliska och lite finurliga pop har influenser från alla möjliga håll – Fiona Apple, Steve Reich och Björk för att nämna några.

–L RIVR–

Bakom artistnamnet L RIVR finns Linnéa Ljungblad, en mångsysslande musiker från Varberg, verksam som musikproducent, låtskrivare och musiker i studion Music-a-Matic, Göteborg. Hon har spelat och skrivit musik hela livet, både själv och tillsammans med en rad välkända svenska och europeiska musikakter (Riga Tiger, Marti West, Paperwing etc.).

Bruce Springsteen, PJ Harvey, HAIM och The Band är några av många influenser men musiken hon skriver har en helt egen ton. L RIVR är medryckande, innerlig pop med melodier och sväng som får en att vilja gråta, dansa och sjunga med om vartannat.

Närmast på Scala

OWE THÖRNQVIST 95 ÅR

27 maj 18:30
Läs mer

BOMBO FICA

28 maj 19:00
Läs mer

MINUTES LTR RELEASE

29 maj 20:00
Läs mer

PetrINA

30 maj 17:30
Läs mer