Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

- en hyllning till Ted & Kenneth Gärdestad.

Himlen är oskyldigt blå

Upplev historien om Ted Gärdestad och hans fantas-tiska låtskatt från början till slut framfört av Johan Er-iksson och PartyPolarna från Västerdalarna som med egna ord berättar om Ted och hans musik. Showen har en fantastisk blandning av Teds finstämda och fartfyllda låtar i kombination av starka och fina berättelser. Showen kördes inför en fullsatt Scalateater i februari 2018 och fick då stående ovationer!

Johan Eriksson medverkade 1999 i TV4-programmet ”Sikta mot Stjärnorna” som Ted Gärdestad där han kom tvåa i hela tävlingen. Sedan dess har det blivit otaliga hyllningskonserter till Ted både med band och tillsammans med Teds bror Kenneth som skrev alla texter till Ted Gärdestads musik. Första stora hyllningsshowen sattes upp på Klockargården hösten 2014 med åtta fullsatta föreställningar och extra föreställningar våren 2015.
Partypolarna, är ett meriterat band som turnerat på heltid sedan början av 90-talet. Man har kompat flera kända svenska artister och spelat Ted Gärdestad-shower både på Tyrol i Stockholm och i Sälenfjällen.
Högaktuellt är också filmen om Ted Gärdestad ”För kärlekens skull” som har biopremiär den 3 januari 2018 i hela Sverige.

Sagt om showen 2014-2015
” en respektfull och supermusikalisk hyllning av ikonen Ted Gärdestad.” – Anders K Gustavsson, Dalarnas Tidningar.
”Förbannat snyggt musikaliskt” – Sofie Lind, Dalademokraten.
”Partypolarna, förstärkta med blåssektion är otroligt tajt och svängigt och lyckas skapa både diskosväng och finstämda ballader med samma säkra hand.” – 4 av 5 Dalahästar, DT.se 2015.
Se showen! Det är kärlek. Rakt av.” – Marina Ingemarsdotter, Leksandsbladet 2015
Filmklipp om hyllningsshowen 2015
Föreställningen är 2 timmar & 45 min inkl. 25 min paus.

Närmast på Scala

MAURÍCIO MEIRELLES – WEBBULLYING WITH GENERATION Z

Ikväll 20:00
Läs mer

PetrINA

23 maj 19:30
Läs mer

Simon Kolmodin Trio feat Isac Schillberg

23 maj 21:00
Läs mer

LEE SAMA

23 maj 21:00
Läs mer