Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

gustafemanuel. & Tom Ågren with friends

Välkommen till en magisk kväll i Scalateaterns källare för en konsert i det kyliga november-vädret. Fira in första advents-helgen med gustafemanuel. live på scen! Tillsammans med en special guest: Tom Ågren with friends

Entré: 80 kr (swish eller kontant i dörren)

gustafemanuel.

gustafemanuel., aka Gustaf Ericson, har vid det här laget spelat sig halva Sverige runt med sin säreget både starka och sköra röst och sina folk-inspirerade låtar. Under resan, som började 2012, har han så här långt hunnit släppa en singel och tre EPs; från den bitvis mörka debuten ”Drawings” till den senaste självbetitlade skivan producerad av den fantastiske Mats Björke. Skivorna har samtidigt ämnat hålla bollar som irländsk singer-songwritertradition, svensk indie och alt-country i luften medan sådana som Glen Hansard, Ryan Adams och Damien Rice på olika sätt stått och står för inspirationen.

Just nu arbetar han på sin första fullängdsskiva tillsammans med Elias Ortiz och Martin Carlsson i Studio Lur men denna kväll tar de en paus från det arbetet för att tillsammans med Andreas Sahlin och Johan Vegelius dela en kväll med er i Scalas mysiga lilla scen.

________________________________________________________________

Tom Ågren with friends

Med många års erfarenhet i bakgrunden i olika band som trummis, gitarrist och backup-sångare tar Tom steget fram i rampljuset för kvällen.
Han startade, tillsammans med sin bästa vän Alexander, sitt första band när han var 13 år gammal. På den tiden var det trummor som gällde. Något år senare tog han tag i gitarren och spelade med sitt dåvarande band på bland annat Sweden Rock.

Han flyttade till Stockholm 2013 och har sedan dess inte spelat i något band. Men musiken har han aldrig släppt. Med sina två singlar på spotify fick han ett samtal från Gustaf som ville ha med honom på sin nästa spelning.

Under kvällen kommer han att spela låtar från sin kommande EP. Tillsammans med sitt nykomponerade band med Christopher Nelson på gitarr och kör, Alexander Lindhe på gitarr, Stefan Wedell på bas och Sebastian Schenström på trummor.

________________________________________________________________

Välkomna!!

Närmast på Scala

OWE THÖRNQVIST 95 ÅR

27 maj 18:30
Läs mer

BOMBO FICA

28 maj 19:00
Läs mer

MINUTES LTR RELEASE

29 maj 20:00
Läs mer

PetrINA

30 maj 17:30
Läs mer