Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

FRIDA FINSTAD + SNOOW

Äntligen är det dags för Frida Finstad att inta Scalakällaren i Stockholm.

Den 18:e november släpper hon sin nya singel ”Classified Information…”, och bjuder in till en kväll i Fridas stil. Det betyder mycket energi, högt i tak och riktigt bra stämning!
Under kvällen kommer vi höra några av Fridas släppta låtar, men först och främst bjuds det på en hel del nytt och dansvänligt material.

Bandet består av:
Hedda Strandberg /gitarr
Disa Engström /bas
Melvin Rehnlund /keys
Jakob Lannebjer /trummor
Tove Hellstrand /kör
Tuva Palmeklint/kör

Tillsammans med bandet och gästartisten SNOOW är du mer än välkommen till en dunderkväll! Det kommer inte bli annat än succé…

Dörrarna öppnas: 21:00

Entré: 50,-

MER INFO:

Frida Finstad

Den norska up and coming artisten Frida Finstad, har redan hunnit påverka alla kön, ung som gammal, med hennes raspiga röst och kaxiga texter. Efter att ha varit “the center of attention” på handbollsplanen i 15 år, är det äntligen dags för henne att stå på scenen som main artist.
“Jag har spenderat för många år av mitt liv på att göra saker jag inte tycker är roliga. Det är dags för mig att ta den platsen jag vill ha, på mina villkor. Det handlar om självförtroende och att veta ens egna värde. Do no harm, take no shit”.

SNOOW

SNOOW är din nästa favoritartist. I slutet av 2020 släppte SNOOW sitt debutalbum “& the living who went on the internet”. Skivan berör hur det känns att vara människa i dagens skärmfixerade och sociala medie-bundna samhälle. Mitt emellan mörker och lättsamhet hoppas SNOOW kunna beröra och inspirera lyssnaren till att ta kontroll över hur den lever sitt liv.

Närmast på Scala

OWE THÖRNQVIST 95 ÅR

Ikväll 18:30
Läs mer

BOMBO FICA

28 maj 19:00
Läs mer

MINUTES LTR RELEASE

29 maj 20:00
Läs mer

PetrINA

30 maj 17:30
Läs mer