Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Fredrika Rei & Ragnhild

SÅ BOKA IN DET NYA DATUMET I KALENDERN NU!
Lördagen den 27 januari spelar Stockholmsbaserade indieartisterna Fredrika Rei och Ragnhild live i källaren. En magisk kväll utlovas.

FREDRIKA REI fortsätter utforska den elektroniska popvärlden i soloprojektet som inleddes 2022. Debutsinglarna ”100 years old” och ”Ghost town” bjöd in till en atmosfärisk värld med själ och djup och i år har ”MAGIC” och ”So It Goes” gett oss ett mer dansvänligt sound. På Scalateatern blir det premiärspelning av samtliga låtar från debut-EP:n som kommer ut i januari. Missa inte denna mångfacetterade artist som glänser live!

”Det finns en öppenhet och en nyfikenhet i Fredrikas musik och de två egenskaperna blandas med både stillsamma och dansanta elektroniska toner… Dansa hela nätterna igenom till MAGIC och So It Goes och lyssna till vacker melankolisk nattmusik i Ghost town.” – musikbloggen Vakentimmar augusti 2023

RAGNHILD gör 80-tals-osande organisk och synthinspirerad pop. I maj släppte hon sitt första fullängdsalbum på svenska, med referenser från Esther, Ratata och Petra Marklund. Tidigare material på engelska för tankarna till Kate Bush och Robyn. Musiken präglas av starka melodier, synthar och stråkarrangemang. Till spelningen på Scalateatern tar hon med sig sitt band och utlovar en stämningsfull show.

Dörrar: 20:00
På scen: 20.30

Köp biljett via Billetto!

Det går även att köpa biljett i dörren. 120kr (50kr för studenter)
PS. Ni som redan köpt biljett men inte kan komma det nya datumet i januari, hör av er så löser vi det!

VARMT VÄLKOMNA!

Närmast på Scala

RECENSÖRERNA SKRATTAR ÅT DÖDEN

07 sep 19:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

15 sep 18:00
Läs mer

SVENSKA REVYN

18 sep 18:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

19 sep 18:30
Läs mer