Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Musikalen om hur vi egentligen mår

Det syns inte

Digitaliseringen händer nu och förenklar mycket i vår tillvaro. Att komma i kontakt är oftast bara några knapptryckningar bort. Samtidigt ökar känslan av stress och otillräcklighet hos människor. Finns det en koppling mellan hur vi mår och tiden vi tillbringar med sociala medier, game:ing och att vara ständigt uppkopplade?

Musikalen Det syns inte är en högaktuell samtidsspegling med både skratt och gråt. Med hög igenkänningsfaktor berörs tabubelagda ämnen med en stor dos humor. Det syns inte sätter fingret på samtidens bekymmer, trivialiteter och allvar: Är jag lika lycklig inuti som jag visar utåt? Hur tar jag den perfekta selfien? Hur får jag kontakt med min tonåring?

Det syns inte är en nytänkande och stark föreställning om vår digitala samtid som på ett underhållande och humoristiskt sätt använder scenkonsten för att sprida kunskap från den senaste forskningen om hjärnan och vårt mentala mående.

Föreställningen är 90 minuter utan paus och kombineras med en kort föreläsning av hjärnforskaren Sissela Nutley som drar paralleller mellan musikalen och aktuell forskning om sociala medier. Produktionen återvänder efter två tidigare succéomgångar tack vare projektstöd från Allmänna Arvsfonden.
Föreställningen riktar sig till ungdomar såväl som en vuxen publik.

Medverkande: Molly Nutley, Steve Kratz, Sanna Martin/Anni Grosse, Sigrid Anastasoglou, Jessica Andersson, Rebecca Nordström, Maja Långbacka, Edwin Örtengren, Sofie Scott-Robbert, Marcus Nyström, Elvira Norbäck
Regi: Ulrika Larsson Manus: Sissela Nutley & Ulrika Larsson Musikproduktion: Jon Eriksson Koreograf: Rebecca Nordström
Föreläsare: Sissela Nutley
Produktion: Arts & Hearts, en ideell förening som genom scenkonst verkar för positiv samhällsutveckling.

Närmast på Scala

RECENSÖRERNA SKRATTAR ÅT DÖDEN

07 sep 19:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

15 sep 18:00
Läs mer

SVENSKA REVYN

18 sep 18:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

19 sep 18:30
Läs mer