Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Dennis Kalla||Norbert Lukacs(releasefest!)

Scalateaterns källare välkomnar två ofantligt talangfulla akter att dela kväll och scen, torsdag 13/12. —————————————————————
Inträde 100 pix (ej förköp)———————
Insläpp 20.30————————————
Norbert Lukacs 21.00————————
Dennis Kalla 21.45——————————
————————————————————

Dennis Kalla är uppvuxen i Sveriges nordligaste stad, Kiruna. Singer/songwritern beskrivs bäst som en blandning av innerlig alternativ-americana i stil med Ryan Adams och naken Sam Smith-pop. Eller som musiktidningen Pure Magazine i Irland beskrev honom: ”Sad, haunting, and brutally honest”

Med över hundratalet spelningar runtom i Sverige samt i USA och Europa har Dennis fått ett rykte som en intensiv och berörande liveartist.

”Jag har aldrig sett någon som är så ärlig på scen som Dennis Kalla” (Piteå-tidningen)

EP:n ”The ones that matter” släpptes 2016 och låten ”Crack your skull” nådde snabbt högt på Spotifys viral-lista, Aftonbladets ”bäst just nu”-lista, samt flertalet årsbästalistor på musikbloggar runt om i världen.

Tidigare i år signade Dennis Kalla med skivbolaget Playground Music och jobbar nu med sitt debutalbum.

Sagt om Dennis Kalla:

”Kastar lyssnaren mellan finstämt och storslaget på det där kittlande sättet” (Aftonbladet)

”The songwriting is deeply rewarding and the performance holds a sincerity to it that is uncommon in pop folk music. This is an artist on the rise, for sure.”
(Ear to the ground music, USA)

”Han är helt magisk live. Som att bli slagen i mellangärdet av en älva. Sjunger som en ängel men det gör ont ändå.” – Mattias Alkberg
———————————————

Norbert Lukacs
”det här är strimman av hopp om att romantiken inte alls dog efter att man fyllt 20, men samtidigt är den alla filmers sorgliga slut.
det är lo fi-drömmar försiktigt inlindade i en melankolisk slöja, där det fina skedar det fula. det är en gratis tripp till den som vill sväva iväg, en famn för den som vill somna om”

Närmast på Scala

OWE THÖRNQVIST 95 ÅR

Ikväll 18:30
Läs mer

BOMBO FICA

28 maj 19:00
Läs mer

MINUTES LTR RELEASE

29 maj 20:00
Läs mer

PetrINA

30 maj 17:30
Läs mer