Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

DBS ’19: Förfesten // LIVE: Therese Lithner // DJs // Karaoke

Skå Festplats och Den Bästa Sommaren tar med tombolahjulet, kulörta lyktor och den magiska stämningen från folkparken in till stan och bjuder in till en hejdundrande förfest på Scalateatern den 19/6!

Två dagar innan midsommar och festivalen går av stapeln samlas vi för ett första smakprov av sommarens bästa dagar. Anrika Scalateatern öppnar upp foajén såväl som uteserveringen för en underbar kväll fylld av livemusik, DJs, karaoke på klassiskt Skå-vis OCH chans att vinna biljetter till festivalen, midsommarnattsdrömmen – Den Bästa Sommaren 2019! Som om inte det vore nog så släpper vi vår sista headliner till festivalen där på plats!

FRI ENTRÉ!

LIVE:
✦ Therese Lithner ✦
Efter succén på förra årets festival är vi glada och stolta över att kunna presentera Therese Lithner till årets förfest!

Therese debuterade som soloartist 2018 med sin självbetitlade EP där singeln “Drown” blev uppmärksammad av The Line of Best fit som “a dramatic and compelling piece of great art rock”.

Med ett förflutet i banden My Sound of Silence och Vaken flyttade Norrbottensbördiga Therese till Stockholm 2016, där hon bestämde sig för att under eget namn spela in och färdigställa några undangömda låtar, från början födda som replokalsexperiment inspirerade av 90-talets idoler.

I våras släpptes nya singeln “Midnight” som hyllats bland annat av Festivalrykten, som beskrev den som vackra stordåd.

Denna hjärtskärande lofi-pop släpps via Lazy Octopus och är enligt The Revue att betrakta som Lithners “ascension to the throne of indie rock”.

https://www.facebook.com/events/329848814323852/

https://www.facebook.com/events/329848814323852/

Närmast på Scala

THE WONDERFUL WORLD OF LOUIS ARMSTRONG

28 feb 19:30
Läs mer

Gud förbannat vilken jävla SHOW! Med Leif & Billy

29 feb 19:00
Läs mer

CABARET CLUB WITH JEAN BRIGITTE & THE VAUDEVILLES

29 feb 20:30
Läs mer

Elise & Tobi

29 feb 20:30
Läs mer