Händer på våra scener

Datum & biljetter

31 maj fredag fre

DAN SMALLEY (US) & STIKO PER LARSSON

Insläpp: 20.00 Konsertstart: 20.30

Dan Smalley, en av Nashville och countryvärldens hetase shootings stars, möter den hyllade svenska artisten Stiko Per Larsson för att göra en konsert tillsammans. Du kommer att få höra både Dan och Stikos sånger, avskalat och rakt från hjärtat.

Alaskafödde countryartisten Dan Smalley debuterade 2020 men har redan sångerna, rösten och en historia som andas mångårig erfarenhet. Dan har helt enkelt förmågan att få dig att tro på det han sjunger. Sedan debuten har han skrivit låtar med Ashley McBryde och delat scener med Willie Nelson, Turnpike Troubadours och Tim McGraw. Efter en turné för utsålda hus i Danmark gör han nu sina första konserter i Sverige.

Stiko Per Larsson har under mer än ett decennium byggt sin värld med svenska sånger och har en urstark lyssnarskara på hemmaplan. I november 2023 släppte han sin första engelskspråkiga singel, under namnet Otis Kerp. I april 2024 släppte han den hyllade EPn “Chasing Eldorado” och redan har lyssnare från USA och Europa tagit Otis sånger till sitt hjärta. Stiko kommer blanda sina svenska sånger med sin engelska Otis Kerp-katalog.

Dan och Stiko kommer från olika håll men möts i kärleken till musiken, till låtskriveri och historieberättande. Det kommer bli en magisk och oförglömlig kväll!

Närmast på Scala

MYIE

Ikväll 20:00
Läs mer

MINUTES LTR RELEASE

Ikväll 20:00
Läs mer

PetrINA

30 maj 17:30
Läs mer

PetrINA

30 maj 20:00
Läs mer