Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Clark Nova & Eve and the Last Waltz

Fly Interzone presenterar:
Clark Nova och Eve and the Last Waltz i Scalateaterns källare

Dj:s Fly Interzone✈️
Inträde 80 kr

Powertrion Clark Nova är av många ansedda som ett av Stockholms bästa liveband, och att se dem spela har liknats med ”att bada badkar med ett gäng darrålar, utan våtdräkt”. De spelar dynamisk instrumental rockmusik med influenser från bl a psych, prog, kraut, postrock och punk.

På sitt senaste album har de gått in för ett mer producerat sound, inspirerat av det sena sextiotalets psych- och tidiga sjuttiotalets progskivor, utan att för den delen ge avkall på sin punk-energi.
”The Twelve Labours of Clark Nova… In Space” är ett konceptalbum inspirerat av Hercules tolv stordåd, Marvels guldålder och italiensk 60-tals sci-fi.

Skivan är ute på Electricity Records.
http://www.electricityrecords.com/
https://clarknovasweden.bandcamp.com/…/the-twelve-labours-o…

Eve and the Last Waltz har nyligen släppt sitt sjätte album ”The World Has Never Been More Beautiful”.

Pressen skriver: ”…en sådan där gömd stockholmspärla, tydligt klara för ett större genombrott. Deras sjätte fullängdare är lika egenartad och unik som tidigare verk…”(VF) ”….personlig och fängslande röst – som är en av vår tids mest spännande sångerskor…..fångar alternativmusiken när den är som mest bångstyrig och skev”(Hymn).

Eve and the Last Waltz är:
Eva Lalander som skriver text och musik, sjunger och spelar gitarr
Mats Grönmark -gitarr , lap steel
Carl Schoier – Mellotron , orgel, bassynth
Christian Sandell -trummor

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fopen.spotify.com%2Falbum%2F78syuKGb2c0GfoWeeLtgGR%3Fsi%3DN365BAwtRfmd32S1S1pQEg%26fbclid%3DIwAR2Suir6gENV8szVeeDv17_2tdrvLPdxZT7QCz8O9RwiE7XkEi5yliK4mVc&h=AT2SxjTDQEI6nEWP7rL1g1Rc3L86obWyitVy19Mh0XvuA0G-JAXAfcx5YjtRBLDQ5aAJlTRljlHR1ljN7-NbPgoG2YDshR7xu2yx0wvNqBqHVPgGXpExUKfgOCGsLyCXcT6u

Närmast på Scala

MYIE

Ikväll 20:00
Läs mer

MINUTES LTR RELEASE

Ikväll 20:00
Läs mer

PetrINA

30 maj 17:30
Läs mer

PetrINA

30 maj 20:00
Läs mer