Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

BOLTES FETA SHOW

En fartfylld one-man-show av och med Fredrik Boltes, mest känd för sin omtalade “Tjockumentär” på SVT.

Boltes blandar musik med standup, humor med allvar och får fritt spelrum att tala till punkt om fetman, kroppsaktivismen, Tinder, politiken, musiken, dreven, döden…och naveln.

Triggervarningar: Det kan bli en del långa monologer baserat på killgissnignar, standup om tjockisar och det mest triggande av allt: reggae på svenska.

Boltes hälsar: “Jag vet att det är lågkonjuktur, men NÅT måste du ändå köpa i julklapp! Köp biljetter till min feta show NU* så bjuder jag på en unik, personlig och ganska rolig videohälsning som du kan visa i samband med julklappsutdelningen. Perfekt!”

*alla detaljer/villkor gällande video-hälsningen finns på på http://julklapp.boltes.net

Längd: ca 70 minuter
Ingen åldersgräns

OM FREDRIK BOLTES
Boltes är frontmannen från reggaebandet Partiet som skolade om sig och blev kristallen-vinnande TV-producent för SVTs satirprogram “Svenska Nyheter”.

Efter att under många år skrivit och/eller producerat TV-humor åt andra komiker som Jesper Rönndahl, Kristoffer Appelquist, Petrina Solange, Johanna Wagrell, Christoffer Nyqvist, Thanos Fotas & Elin Almén så kliver nu Boltes själv in rampljuset igen. Inte bara som reggae-sångare, utan också som stand-up-komiker.

Boltes CV i urval

– Gjort 400 live-spelningar i 12 länder med reggaebandet Partiet– Fått sparken från Sveriges Radio– Fått fem pluppar i Barometern en gång– Vunnit och varit nominerad till flera priser: Kristallen, Humorpriset, Kingzise-galan, Manifest-galan osv– Varit telemarketing-king i Jönköping ca 2003-2005– Fått över 7 miljoner streams på Spotify– Gått ner 65 kilo i vikt (och inte gått upp igen på ett par år nu IAF)– Varit med och startat en diplomatisk kris– Vunnit utmärkelsen “Månadens Jönköpingsbo” en gång– Har C-körkort

 

Närmast på Scala

RECENSÖRERNA SKRATTAR ÅT DÖDEN

07 sep 19:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

15 sep 18:00
Läs mer

SVENSKA REVYN

18 sep 18:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

19 sep 18:30
Läs mer