Senaste nytt

Om regissören Anna Vnuk

Regissören, skådespelaren, dansaren och koreografen Anna Vnuk slog igenom 2003 med dansshowen Solofestival med mig själv och har arbetat inom dans, musikal och teater på bland annat Scalateatern, Dramaten, Stadsteatern och för Riksteatern. Sedan genombrottet har hon gjort flera hyllade föreställningar som till exempel Skaka galler, Anna Vnuk sätter upp Cats, Kära medborgare och Hårdare snabbare Anna Vnuk.

 

Hon har regisserat den hyllade föreställningen Grotesco på Scala – ennäradödenrevy på Scalateatern och koreograferat och spelat i Grotescos sju underverk som sändes på SVT hösten 2017. Hon har regisserat Den kungligaste teatern på Dramaten och youtubern Keyyos scenföreställning Ryssen kommer samt skrivit, regisserat och spelat i Hela familjen på Skärholmen-Stadsteatern.

 

Sedan förra vändan av Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton på Scalateatern, som hon regisserade och koreograferade även då, har Anna hunnit med att skådespela i Felix Herngrens långfilm Andra Åket, koreograferat julkalender Panik i tomteverkstan på SVT ochGuldbaggegalan 2019 samt regisserat andra säsongen av humorserien Trevlig helg på SVT. Just nu är hon även aktuell som regissör för Per Anderssons enmansrevyn Räkhäst och för föreställningen Får jag vara med som har nypremiär på Dramaten.

Närmast på Scala

Gud förbannat vilken jävla SHOW! Med Leif & Billy

Ikväll 19:00
Läs mer

CABARET CLUB WITH JEAN BRIGITTE & THE VAUDEVILLES

Ikväll 20:30
Läs mer

Gud förbannat vilken jävla SHOW! Med Leif & Billy

02 mar 16:00
Läs mer

Gud förbannat vilken jävla SHOW! Med Leif & Billy

02 mar 19:00
Läs mer