Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Vi vill göra en film – insamlingsgala

Vi vill göra en film!

 

Vi (Isak Jansson, Pontus Ströbaek, Ola Aurell och Thomas Eriksson) har en idé till en film. Det är en ganska knasig idé. En sån idé som kanske inte ens förtjänar att bli film. Men det skiter vi i.

 

Filmen utspelar sig på ett konferenshotell där den pengatörstande förläggaren, Claes (Ola Aurell) försöker förmå sin mest omtalade författare, Mats (Thomas), att börja föreläsa. Problemet är att Mats berättelse är så pass mörk att ingen vill betala för att se den. Humorn, hoppas Claes, ska infinna sig efter en helg av workshop tillsammans med föreläsarcoachen Pontus (Pontus). Pontus mål är att få Mats att bli en ”rolig föreläsare”, något som snarare riskerar att trigga Mats PTSD.

 

Filmen går under arbetsnamnet ”Konferenskingen”. Det finns inget manus utan berättelsen kommer att skapas på plats. Isak Jansson agerar regissör och ekonomisk målvakt för projektet.

För att kunna genomföra det här projektet krävs pengar. Istället för att starta en Kickstarter för att få ihop en budget, eller skriva milslånga ansökningsbrev till filminstitut, tänkte vi göra det som vi är bra på. Därför gör vi insamlingsshowen ”Vi vill göra en film” på Scalateatern söndagen den 22/5. Det blir standup, sång och impro i två akter. Alla intäkter går till projektet Konferenskingen.

På scen ser ni: Isak Jansson, Thomas Eriksson, Ola Aurell och (för första gången på säkert ett decennium) Pontus Ströbaek som MC. Eventuella hemliga gäster kan förekomma.

 

Kostnader vi försöker täcka:

– Konferenslokal och resor ca 15 000 kronor

– Ljudtekniker ca 10 000 kronor

– Latexgubbe föreställande Ola Aurells uppsprättade lik ca 15 000< kronor

– Proteinpulver till Thomas ca 240 kronor

 

Showen börjar 19:00! Under kvällen kommer vi att ordna ett lotteri med fina priser. Det blir ett helfestligt söndagsmys!

Närmast på Scala

EN RUNDA TILL

Ikväll 19:00
Läs mer

NABO

Ikväll 20:30
Läs mer

KAROLINA BRÄNNSTRÖM

Ikväll 20:30
Läs mer

EN RUNDA TILL

19 apr 19:00
Läs mer