Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Standup, livequiz och norra Europas (?) största julklappsspel

Torbjörns luciatåg

Julen närmar sig med stormsteg och därmed även årets inte bästa, men kanske fjärde bästa, högtid: Lucia! Glögg, pepparkakor och julklappar i all ära men inget går upp emot en kväll på lokal fylld av skratt och humor. Men varför välja? Vi kör allt i ett med extra allt! Välkomna till årets enda riktiga luciavaka där Torbjörn med sina roligaste vänner bjuder på luciatåg, standup, quiz med publiken och julklappar.
Mer om kvällen:
Kvällen inleds stämningsfullt när komikerna tar sig an de minst sämsta luciasångerna de fortfarande kommer ihåg texten till. Sedan fortsätter den goda stämningen med att Torbjörn låter sina vänner att göra det de är allra bäst på, standup! Det är Kirsty Armstrong, uppskattad komiker, programledare och ligger bakom den roliga podcasten Roastpodden. Robin Berglund, hyllad standup-komiker som är en av Sveriges absolut bästa ordvitsare samt driver den populära podcasten Mina Vänner-boken. Sist men inte minst komikern Daniel Sanchez som är omtyckt och hyllad både på scen och i sociala medier med sina veckoaktuella minimagasin på Dagens Nyheter. Ni som känner till Torbjörn vet att han, förutom att vara den roligaste på sociala medier och scen just nu, är mästare på att göra quiz. Därför har han kvällen till ära förberett ett exklusivt quiz där vinnarna stolt kommer att gå hem med komikernas egna julklappar (som de har norpat ur julklappssäcken som egentligen skulle till en släkting. Vi låter det vara osagt till 6 vem.)
Uppdrag till publiken:
Som om inte det vore nog, vi utmanar även till norra Europas (?) största julklappslek. Härmed uppmanar vi gästerna att ta med en inslagen julklapp till ett värde av 50 kr. Det kan vara nyköpt, lånat, något man har hemma eller egentillverkat – men som man anser har ett värde av ca 50 kr.  Alla som tar med en julklapp garanteras att ta med en annans klapp hem. Sedan ses vi igen på #torbjörnsluciatåg och visar vad vi har fått. Det här kan bara gå fel! Förutom allt detta utlovas ett himla trevligt glöggmingel i pausen och stämningen följer givetvis med in i salongen.
Ni hör ju, detta är en kväll som ni absolut inte vill missa. Boka din biljett idag för att inte missa årets absolut viktigaste luciavaka.
Om Torbjörn:
Torbjörn Averås Skorup är humoristen som på sina sociala medier har gjort succé med sina sketcher. På senare tid har han dessutom börjat ta sin komik ut på livescenerna med succéartad respons. På sociala medier är Torbjörn känd för sina vardagliga iakttagelser och funderingar, men också sina många prisbelönta sketcher tillsammans med Johanna Nordström. 2018 var de nominerade till ”Årets video” på Guldtuben. Både 2018 och 2020 vann de dessutom ”Årets webbhumor” på Det svenska humorpriset. Under hösten är Torbjörn aktuell som förkomiker på Johanna Nordströms succéturné “Ring polisen” som turnerar runt om i landet. Du kan också se honom som flygande reporter i SVTs storsatsning “Är du helt hundra?” och som frågesportsdeltagare i Big Bang på TV4.

COVID-19 information:

För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till Scalas evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och denna hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.

Uppvisande av Vaccinationsbevis kan behövas!

Vi gillar säkra och trygga evenemang! Därför ber vi dig observera att du kan komma att behöva visa vaccinationsbevis för att komma in på Scalas evenemang. Vaccinationsbevis kan komma att gälla efter Regeringens beslut för alla inomhusevenemang med mer än 100 besökare från 1 dec. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se. Tänk på att även ta med dig legitimation till evenemanget, och kom i god tid – inpasseringen kan ta längre tid än normalt.

Närmast på Scala

RECENSÖRERNA SKRATTAR ÅT DÖDEN

07 sep 19:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

15 sep 18:00
Läs mer

SVENSKA REVYN

18 sep 18:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

19 sep 18:30
Läs mer