Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

STEFAN MISSIOS

Illusion och verklighet jobbar i skift på Stefan Missios nya skiva

 

Stefan Missios har gjort sig känd som en framstående soul- och bluessångare med en fot djupt nersjunken i den svenska vismyllan. Nu är han tillbaka med sin tredje fullängdare – Och så Gud också

 

Den 17 maj släpps Stefan Missios tredje fullängdare som soloartist: Och så Gud också. Den som uppskattar hans egna och unika sound – levande, svängigt, souligt och präglat av den svenska visan. – kommer inte att bli besviken. Om debuten Domaredans är en studie i hjärtesorg och ensamhet och dess uppföljare Mellan människor en uppgörelse med barndomens moraliska påbud så är Också Gud också en kärleksförklaring till den förvillade mänskligheten. 

 

När Stefan visade mig öppnings spåret på skivan var det som att få kika in i ett alternativt Göteborg. Ett Göteborg där, inte helt olikt det riktiga, fin- och fulkultur krockar våldsamt och på löpande band. Där symbolik och apelsin-tv är synonymt. Där invasiva invånare lever isolerade från varandra. Där illusion och verklighet jobbar i skift.

 – Joan Valdes, regissör musikvideo “En ljuv serenad”

 

Stefan Missios var med och startade rockkollektivet Den stora vilan och är ett självklart namn på den göteborgska musikscenen. Han har samarbetat med artister som Hofmästarn, Slowgold, Uran, Arvid Nero, Goat, och flera av medlemmarna i Graveyard. Stefan Missios är också en del av Hagatrion, som med sin speciella mix av konsert, quiz och regelrätt show alltid drar fulla hus när de sjunger ihop.

 

Också Gud också är ute den 17 maj på vinyl via Welfare Sounds & Records.

 

 

 

 

 

 

 

 

Närmast på Scala

RECENSÖRERNA SKRATTAR ÅT DÖDEN

07 sep 19:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

15 sep 18:00
Läs mer

SVENSKA REVYN

18 sep 18:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

19 sep 18:30
Läs mer