Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Sommarstandup På Scala

I kvällens föreställning SOMMARSTANDUP PÅ SCALA utgår Christoffer Nyqvist pga sjukdom MEN han ersätts av den oefterhärmliga Henrik Nyblom!

Henrik Nyblom är humorgeniet som med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt. Aktuell just nu på turné med Magnus Betnér och Carl Stanley!

Nyblom har synts i alla nya Släng dig i brunnen och gjort succé med sin egna föreställning OKLAR i hela Sverige! 

Vi är så glada att det är just Henrik Nyblom ersätter Christoffer Nyqvist ikväll och ser fram emot en riktigt rolig kväll. 

Om Christoffer Nyqvist var den enda anledningen till att du köpte din biljett kan du göra ett återköp såklart. Men vi rekommenderar inte det och ryktet säger att ansvariga myndigheter också avråder från detta. Men det GÅR.
För att återköpa din biljett mejlar du in ditt bokningsnummer till: [email protected]
Återköp måste göras innan klockan 18.00.

Varmt välkomna! 


Med vänlig hälsning
Sommarstandup-gänget & Scalateatern

______________

Vi går in i sommaren med en grym standupkväll på Scala!
På scen får ni se fyra av Sveriges just nu härligaste komiker – nämligen Elinor Svensson, Johanna Hurtig-Wagrell, Christoffer Nyqvist och Marcus Thapper.
Elinor och Johanna är tillsammans aktuella med succépodcasten ”Vad Blir Det För Mord?”. Utöver detta kan man höra dessa i massor sammanhang, bland annat Johanna i ”Kafferepet” och Elinor i ”Robinsonpodden”. Dessutom syns de lite överallt och är runt och kör standup i hela landet.
Christoffer Nyqvist är just nu aktuell i med SVT-programmet SKAV och podcasten ”Stammis”. Han anses rättmätigt vara Sveriges nya stjärnskott på standupscenen, och har på kort tid blivit en av våra absolut bästa komiker. Hörs mycket i olika P3-sammanhang.
Marcus Thapper har dom senaste åren varit överallt och hela tiden med sin standup och släppte i vintras sin första special. Ni har kunnat se och höra honom lite överallt, men kanske framförallt i ”AMK Morgon” och egna podcasten ”Kolla Svensken”.
Det som förenar dessa fyra är att dom helt enkelt gör massor roliga grejer – men det är nog som standupkomiker de är som allra roligast.
 Kom och upplev det själv!

Närmast på Scala

OWE THÖRNQVIST 95 ÅR

Ikväll 18:30
Läs mer

BOMBO FICA

28 maj 19:00
Läs mer

MINUTES LTR RELEASE

29 maj 20:00
Läs mer

PetrINA

30 maj 17:30
Läs mer