Stort TACK till våra

Scalahjältar

TACK TILL:

Magnus & Macke på Music Super Circus är våra käraste grannar och dessutom proffs på music supervision. När du än behöver hjälp med val av musik, musikrättigheter eller musiksamarbeten till exempelvis reklam, film eller tv så är det de här killarna du ska vända dig till.

FLX är våra bästisar i filmbranschen, ett produktionsbolag i Stockholm med stort fokus på humor i sina produktioner. Kanske mest känd för Solsidan, Bonusfamiljen, Störst av allt, Luuk & Hallberg och filmen Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.

Lennart Bauer, är utöver att vara Scalahjälte, en mångsysslare som har provat på det mesta under årens lopp. Tecknade serier och film när han var liten, radio och teater under tonåren, sedan blev det jobb inom IT.  En röd tråd genom alla år har varit musiken. Lennart spelar fiol, mandolin och piano/synt. Anledningen till att Lennarth och hans sambo vill stötta Scalateatern är att de anser att Scala  sedan nystarten är en av de roligaste i Stockholm. -Här kan man få uppleva lite av varje: humor, musik, magi! Dessutom älskar jag det lilla formatet, det finns alldeles för få ställen som Scala i Stockholm. Fram för det annorlunda!, hälsar Lennart.

Niklas Bergius gick i parallellklass med Henrik, Micke och många andra i deras kultursfär. Niklas hälsar att han under högstadiet även fick äran att delta i en rad teaterproduktioner. ”Efter så många år av skratt tack vare dessa fantastiska människor kändes det självklart att öppna upp plånboken när Micke delade teaterns rop på hjälp” säger Niklas.

Johan ”Scalahjälten” Sjödin: Att bli Scalahjälte var inget svårt val. När jag kom in till stan efter 20 förvirrade år i förorten ville jag utforska kvarteren närmast min lägenhet först. En kulen februarikväll stack jag in huvudet på Scalas underbara bar, troligen den mysigaste baren på hela Norrmalm. Jag möttes av Danne och David som omedelbart fick mig att känna mig hemma. Då min lägenhet är väldigt liten så blev Scala mitt naturliga ”andra” vardagsrum och jag hoppas verkligen att vi kommer igång igen snart. En sommar utan Scalas uteservering med enorma räkmackor kommer att göra ont… men jag hoppas på det bästa. Vidare vill jag rikta ett stort tack Till Conrad och Tova som driver stället med engagemang och ett lysande ledarskap.

 

Närmast på Scala

Small Town Orchestra & Orgelparty Pop edition

Ikväll 20:00
Läs mer

SWING MAGNIFIQUE

15 jun 19:30
Läs mer

LA FIESTA CONTINUA

15 jun 21:00
Läs mer

RECENSÖRERNA SKRATTAR ÅT DÖDEN

07 sep 19:30
Läs mer