Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Ruben och Trubadurerna

Den 16/11 bjuder äntligen vi i Ruben och Trubadurerna på musik igen från vårt nysläppta debutalbum, samt hela fem nyskrivna låtar som hittills inte hörts av publik. Vi planerar att erbjuda en fullspäckad kväll med musik om kärlek, trummor som trummar, borttappade vänner, pappersflygplan och självklart, mycket mycket mer.

Bjud in alla ni känner och mer! öl finns laddat i barerna och de är valfritt inträde.

Ruben och Trubadurerna bildades år 2020 under en (möjligen alltför sen) vårkväll på Gamla stan av dom sedan länge nära vännerna Ruben Lundström, Nils Bodner samt Vilgot Arvidsson som en tyst demonstration mot karantäntiden hela världen kände av i olika utsträckning.

Där och då beslöts det att visorna och texterna som Ruben redan börjat arbeta och framföra på eget håll skulle bli grundstenen i det material som vi i samspel sedan spred ut i en mängd olika genrer,- och detta har lett till den berättande musik som vi idag är så förväntansfulla att få presentera med vårt senaste kära pianist-tillskott i bandet. Ludvig Sundell. Vi framför berättande musik med stort fokus på texten och dess innehåll, och lämnar ingen genrer orörd när det passar.

Närmast på Scala

MAURÍCIO MEIRELLES – WEBBULLYING WITH GENERATION Z

Ikväll 20:00
Läs mer

PetrINA

23 maj 19:30
Läs mer

Simon Kolmodin Trio feat Isac Schillberg

23 maj 21:00
Läs mer

LEE SAMA

23 maj 21:00
Läs mer