Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Rollspels klubben Live – Mumiesikal 2

Grodds mystiska sjukdom verkar sprida sig. En grupp äventyrare måste fortsätta söka efter mumiestoff för att skapa en botemedel. Med sina rollformulär och med Björn Endes piano klinkande i bakgrunden måste de ta sig igenom ett fartfyllt äventyr!

Rollspelsklubben intar åter stora scenen på Scalateatern och levererar en improviserad musikal! En megafet rollspelskväll med tidigare hjältar, musik i överflöd och kanske ett och annat nytt ansikte! Meningslös slakt, fantasyfigurer, usla rim, nörderi, barder, beat-box, hjulningar, surikater(?), growling, allt under en och samma kväll. Fyra timmar spel spellett av Isak Jansson.

Under Rollspelsklubben Live spelar vi in ett äventyr av det klassiska fantasyrollspelet Drakar och Demoner inför publik på Scalateatern. Som förra gången har vi med pianisten Björn Ende som lägger stämningsmusik genom hela spelet. Det blir fyra timmar spel med tre pauser. Medverkande kommer att meddelas på Rollspelsklubbens Facebooksida, och på Patreonsidan. Facebooksidan har ni här: https://www.facebook.com/rollspelsklubben

Rollspelsklubben är en podcast där 4 komiker spelar ett äventyr av rollspelet Drakar & Demoner. Det är alltså en audiell orgie av blod, magi, fantasy och framförallt trams. Hela 51 äventyr har producerats sedan sommaren 2017. Samtliga finns att lyssna på i podcast appar.

Drakar och Demoner är ett klassiskt bordsrollspel. Det kan beskrivas som en interaktiv saga som berättas helt improviserat. Spelledaren är den som berättar vad som händer i sagan medan spelarna styr sina förvalda karaktärer i sagans värld. Tärningar används för att avgöra om spelarna lyckas eller misslyckas med sina handlingar.

Speltid: 4 h inkl 3 pauser

Närmast på Scala

EN RUNDA TILL

Ikväll 19:00
Läs mer

NABO

Ikväll 20:30
Läs mer

KAROLINA BRÄNNSTRÖM

Ikväll 20:30
Läs mer

EN RUNDA TILL

19 apr 19:00
Läs mer