Händer på våra scener

Datum & biljetter

28 nov måndag mån

Annika R Malmberg

Relations showen

Relationsshowen – en humorföreställning om allt det där som händer mellan människor

Efter fullsatta föreställningar under 2019 och våren 2020 samt Coronasäkrade föreställningar under hösten 2020 ger sig Relationsshowen ut på Sverigeturné igen. En humorföreställning med Annika R Malmberg och regissör för showen är ingen mindre än komikern och imitatören Rachel Mohlin. Tillsammans har de iscensatt en färgsprakande föreställning som handlar om ett ämne som väl aldrig varit viktigare än nu – nämligen våra relationer.

Efter en minst sagt annorlunda tid är det dags att mötas upp igen. Både våra relationer på jobbet och hemma kan må bra av ett omtag och en nystart. Och vad kan då passa bättre än att få skratta tillsammans samtidigt som vi lär känna varandra ännu lite bättre.”Det vanligaste felet i en relation är att vi utgår ifrån oss själva” säger Annika R Malmberg. ”Vi tolkar andras agerande utifrån en normom hur vi själva skulle ha gjort och vi ger till andra det vi själva allra helst vill ha. Det här leder till rätt komiska situationer där vibokstavligen både springer och talar förbi varandra och krockarna låter sällan vänta på sig.”

Annika är föreläsaren som har över 30 år erfarenhet av möten med människor och som idag är specialiserad på att hjälpa människoratt få ännu bättre relationer – både på jobbet och hemma. Annika har av tidningen Resumé blivit utsedd till en av Näringslivets Superkommunikatörer och hon är en av tre talare i Sverige som fått den högsta utmärkelsen Diamond Speaker. Annika är författare till fyra böcker och i slutet på november kommer hennes femte bok ”Relationskompassen – 10 knep för att inte tappa bort varandra”. Annika har ofta synts som favoritexpert i rutan hos ”Filip och Fredrik i Breaking News”.

Relationsshowen är en kväll som garanterat kommer ge dig skratt, igenkänning och aha- upplevelser – oavsett om du kommer med dina närmaste vänner, din familj, din partner eller varför inte dina arbetskamrater.Annika kommer tillsammans med er denna kväll frikostigt bjuda på sina egna erfarenheter av just relationer; tillkortakommanden, misstag men också de gånger det varit lätt och känts rätt. Med den här showen i bagaget kommer ni kunna greja det! Relationen alltså.

Välkomna!

Manus: Annika R Malmberg

Regi: Rachel Mohlin

Produktion: Fanny Widman / Domand AB

Speltid: 2 h inkl paus

Sagt om Annika och Relationsshowen

:”Jag fick se en ny sida av Annika, som berörde”

”En fantastisk show men så mycket skratt och igenkänningsfaktor”

”Detta borde ALLA få vara med om”

”Vilken show, vilket fyrverkeri, vilken fantastisk kväll”

”Rekommenderas helhjärtat. Annika når verkligen fram.”

”Fullkomligen lysande”

”Annika är en stjärna”

”Skrattade så mycket att jag fick kramp i kinderna”

”Underbart att få skratta så mycket”

Närmast på Scala

Astrel K

Ikväll 21:00
Läs mer

Recensörerna LIVE

01 okt 18:00
Läs mer

Recensörerna LIVE

01 okt 20:00
Läs mer

Arvid Nero

01 okt 20:30
Läs mer