Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

RAW late night

RAW lanserar nu en helt ny typ av comedyshow.
RAW late night startar först klockan 23:00 och den sena starttiden kommer att skapa en helt ny typ av show. Det kommer vara galnare, skitigare och med mer interaktion från publiken. Långt ifrån alla komiker fixar ett sådant gig men vi har valt de vi tror kommer älska utmaningen och den unika vibb som kommer att skapas.

Detta är helt enkelt den perfekta förfesten! Varför inte äta en senare  middag för att senare avsluta kvällen med en late night show?

När showen startar vid 23.00 är det en maxad version av det RAW ni känner igen, men samtidigt något helt nytt. Det är roligt, det är sent, det är oförutsägbart.

Varmt välkomna till RAW late night!

PÅ SCEN 16/11:

AHMED BERHAN
Mycket omtyckt P3-röst och en återkommande favorit på RAW! Har hörts i Morgonpasset, Tankesmedjan och synts över scener landet runt, nu senaste med turnén ”SEMST”.

JOHANNA WAGRELL
2014 kröntes Johanna Wagrell som vinnaren av ”Amelia Comedy Queen” som arrangerades i samarbete mellan tidningen Amelia och oss på RAW. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt och hon har medverkat i Tankesmedjan i P3, Parlamentet och driver en av Sveriges största poddar – “Vad blir det för mord?”!

HASSE BRONTÉN
Ex-polisen Hasse är troligtvis Sveriges gladaste komiker och har en humor som går hem hos de flesta. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler.

NISSE HALLBERG
Kanske Sveriges hetaste ”underground-komiker” senaste åren. Men nu börjar en allt större massa upptäcka den här brutalt roliga komikern som är född till att få folk att skratta. 2015 vann Nisse utmärkelsen ”Årets Nykomling” på Svenska standupgalan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet. Det senaste åren har han turnerat runt Sverige med sin föreställningar “Jag är Sjuk” och “Trött”!

MÅRTEN ANDERSSON
Flerfaldigt prisbelönad som Årets komiker (Magazine Café), Årets nykomling på svenska standupgalan, Grammis nominerad för Dr Alban i Pippirull, Årets MC 2017 med mera som de senaste åren har gjort succé med sina kritikerrosade soloturnéer ”Under ytan” och ”Hybris”.  Våren 2017 åkte Mårten till New York under en månad och uppträdde. Han krönte månaden med att vinna en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club. Just nu aktuell med nya RAW comedy podden och ständigt aktuell med egna klubben RAW.

Speltid: 1:40 inkl paus

Närmast på Scala

EN RUNDA TILL

Ikväll 19:00
Läs mer

NABO

Ikväll 20:30
Läs mer

KAROLINA BRÄNNSTRÖM

Ikväll 20:30
Läs mer

EN RUNDA TILL

19 apr 19:00
Läs mer