Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Räre Birds + POOLS

RÄRE BIRDS

Räre Birds släpper sin första EP till hösten. Med fler röster och ett mer livebetonat sound. Bandet har blivit ett femmannaband med Rasmus Bergqvist som har anslutit på synth/perc/sång. Om lyssnaren ser framför sig ’cowboys in space om acid’ så har vi lyckats.

POOLS

I ett ljudlandskap av stor melankolisk pop, gammal americana, folk och till och med gospel, har POOLS hittat sitt sound. Genom att kombinera de här musikstilarna med smakfulla elektroniska element, och lika delar slående som känslosam sång har de verkligen hittat något unikt. POOLS gripande folk-musik drar in dig och följer med dig genom dagen på ett nästan spöklikt sätt. Deras debutalbum ’You & Us’ släpptes 2021 till hyllningar från en samlad journalistkår världen över, landade en första turné i Tyskland samt spelades på radio över hela Europa.

POOLS grundades av multi-instrumentalisten Fredrik Forell och vokalisten Arvid Hällagård (också från stoner rockbandet Greenleaf). Sedan det hyllade debutalbumet som duo så har också Pontus Lundin (gitarr), Jesper Ellus Ceder (keys) och Lars Knutas (trummor) anslutit till gruppen.

Nu kommer de till Scalateatern med den rykande färska EP’n ’Ronehamn’, som släpptes under sommaren, i bagaget. Inspelad i och inspirerad av kustorten på Gotland som gett namn till EP’n.

Dörrar 19.30
Live 20.00
100:- i dörren.

 

Närmast på Scala

A TRUE ROCKN ROLL CHRISTMAS MED THE BOPPERS OCH…

Ikväll 19:00
Läs mer

LILL-ELVIS

Ikväll 21:00
Läs mer

A TRUE ROCKN ROLL CHRISTMAS MED THE BOPPERS OCH…

09 dec 19:00
Läs mer

LA FIESTA CONTINÚA

09 dec 21:00
Läs mer