Händer på våra scener

Datum & biljetter

08 maj
Läs mer Ej förköp

Pulverstan / Gryningsljud

Pulverstan och Gryningsljud
Live på Scalateatern i Stockholm

Vi har slagit våra indieskallar ihop och tänkte bjuda upp till dans på Scalateatern. Det kan aldrig bli för många kalas, som vi brukar säga.

Scalateatern 8/5
20.00
Gratis entré
Obligatorisk dans

PULVERSTAN
Pulverstan är en åttamannagrupp från Västerås som med sitt eskapist-pop-sound och självupplevda texter på svenska sjunger om uppväxt och ungdomskärlek i Sveriges största småstad. Den 12e april släpptes deras debutsingel Bäng i din säng, en berättelse om hur en bubbla av kärlek kan vara så varm och mörk på samma gång.
Bandet grundades officiellt i somras under en roadtrip genom europa. På nakenklubbar i Berlin blev vi starka i konturerna. Fem Holmare, två Älsklingstysklingar samt Mats, Erik och Farkas, missa inte denna freakshow. Denna onsdag görs Stockholmsdebuten.

LYSSNA:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Pulverstanband
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/pulverstanband/

GRYNINGSLJUD
Gryningsljud är ett Stockholmsbaserat indierockband med influencer från surf-rocken och proggen med jazziga trumvirvlar och vibbiga gitarrsolon.
Zelda Nahrendorf, Josef Oljons och Martin Björnberg, tre vänner sammansvurna sedan gymnasiets dåsiga dagar då tvättstugan huserade replokal. Det senaste åren har de skrivit musik och försökt leva rock´n roll-livet under namnet Gryningsljud.

LYSSNA: https://open.spotify.com/artist/7o6Vrf9gwDpnnMK1qQjBPc?si=ycKO9XbZTd6S57N98AzfNg
FACEBOOK: https://www.facebook.com/gryningsljud/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/gryningsljud/

Ses snart!

Närmast på Scala

NALLE PUH & HANS VÄNNER

22 apr 13:00
Läs mer

Scala Komedi

22 apr 19:30
Läs mer

The Old

23 apr 19:00
Läs mer

Det syns inte

24 apr 11:00
Läs mer