Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Ny klubb: Heads Up!

HEADS UP!…är en ny klubb som kommer bjuda på kvalitetsmusik och nya initiativ.
Allt från reggae till jazz till rap och soul och annat. Ett kompband kompar upp och olika artister äntrar scenen. Vi håller till i källaren på Scala Teatern, ingången ligger mellan stora entrén och restaurangen.

På premiärkvällen gästar:

KUNG KNAS (skorpionens tecken) som är en mc/ lyricist från Sundsvall boendes numera i Stockholm. Han kommer bjuda på låtar från sitt nya soulprojekt.

CAMARA är en talangfull rappare från 124 (Hagsätra) Sthlm som kommer leverera sina rim som är tänkvärda och angelägna med sitt härliga flow. Kanske drar han av ett dansmove oxå.

OSKAR FRANZÉN, känd från b.l.a Stakka Bo, hip hop gruppen Sherlock och sina reggae & rapplåtar på svenska kommer köra nya och gamla låtar + freestyle.

Cypher kommer hållas där mc´s kan få passa micken runt å se vad som händer.

Kompband:

Trummor: PABLO WILTON
Gitarr: JOEL SVENSSON
Kvaviatur: JONATAN GUZMAN
Bas: TOM-EDDYE NORDÉN

PABLO WILTON (oxens tecken) är född i Mexico City.
Några han har spelat med är Fred Wesley, Adrian Terrazas, Mark Andreud, Jeremy Bosch & MC Alexandra Blakely.

JOEL SVENSSON (lejonets tecken) är född i Gävle. Han har bland annat spelat med Flash of titans, Kleerup, Victor Jones, Morgan Ågren, Hempo Hildén, Erik Häusler och Carl Winther.

JONATAN GUZMAN (vattumannens tecken) är född i Stockholm. Ett litet urval av alla han har spelat med är Ken, Houman, Sidewalks och Dogge Doggelito bara på hip-hopfronten. För övrigt har han också spelat i storband med Babben Larsson.

TOM-EDDYE NORDÉN (tvillingarnas tecken) är född i Härnösand. Några han har spelat med är Bernt Rosengren, Jan Allan, Håkan Broström, Tomas Frank, Gunnar Lidberg, Uffe Flink och The Vipers.

Arrangörer:

JON FORSGREN (Jungfuns tecken) Född i Umeå, har jobbat som bartender och DJ sedan mitten av nittiotalet. Sturecompagniet, East, Café Opera, Söders Hjärta, Docklands & Trädgården är några av alla ställen han har jobbat på. Nu är han verksam på den anrika jazzklubben Fashing i Stockholm.

OSKAR FRANZÉN (Jungfruns tecken) Artist, musiker och skådis. Född i Solna, uppvuxen i Hässelby i Stockholm. Har spelat och sjungit och fixat klubbar och festivaler både här å där i många herrans år.

Hjärtligt välkomna ska ni vara på PREMIÄREN av HEADS UP!
En ny era startar UPP i Kärlekens och Musikens tecken.

More blessings and peace in the middle east!

20-01
Entré / Cover charge: 120 :-

Närmast på Scala

ISAC ASPBERG

Ikväll 21:00
Läs mer

Small Town Orchestra & Orgelparty Pop edition

14 jun 20:00
Läs mer

SWING MAGNIFIQUE

15 jun 19:30
Läs mer

LA FIESTA CONTINUA

15 jun 21:00
Läs mer