Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Nord & Syd // Norra Reviret på Scalateatern

Dubbelt releasekalas i Scalateaterns källare då Nord & Syd firar sitt andra studioalbum ”80%” och Norra Reviret sin debut-EP ”Driver” på samma kväll! ??

Entré: 120 kr

NORD & SYD [Birds Records] ??

Sedan Nord & Syd släppte sin debutskiva 2013 har bandmedlemmarna skaffat fem barn, haft två diskbråck, flyttat sex gånger, inlett tre nya relationer och bytt jobb tio gånger. Så det är inte bara obeslutsamhet som gör att skivan har dröjt så pass länge.

Att det har tagit så pass lång tid har också gjort att det inte har känts som ett självklart tema rakt igenom albumet. Men textmässigt kan man i efterhand se att mycket handlar om släppa saker och ge upp. Eller att vilja släppa saker utan att vara förmögen till det.

”80%” släpps digital och på vinyl den 7:e december!

NORRA REVIRET [Startracks] ⭐️?

Med norrbottnisk urkraft vrålades Luleåbaserade kvintetten Norra Revirets senaste singlar ut till ett häpnat indie-Sverige. Journalisterna kallade musiken ”storslagen” (Festivalrykten), ”välkomponerad” (GAFFA) och ”strålande” (HYMN). Bandet som omnämnts av Mattias Alkberg för att ha gjort ”årets låt i alla kategorier” har under kort tid fått fäste på den svenska musikscenen som ett av landets mest lovande indieband. Singeln ”Sista gången” plockades också upp i rotation hos P3.

Den 5:e december släpps debut EP:n ”Driver” på Startracks – 5 låtar mixade av Stefan Sundström (Veronica Maggio, Melissa Horn m.fl.) och producerade av Frithiof Stenvall och Norra Reviret.

Närmast på Scala

EN RUNDA TILL

Ikväll 19:00
Läs mer

NABO

Ikväll 20:30
Läs mer

KAROLINA BRÄNNSTRÖM

Ikväll 20:30
Läs mer

EN RUNDA TILL

19 apr 19:00
Läs mer