Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

NALLES SHOW PÅ SCALA

Podden Oförskämt att anta presenterar nu för första gången på 24 år: en unik visning av tv-serien Nalles Show.

För alla som missade den spektakulära showen av och med showmannen Nalle Knutsson – och för dig som var där!

Den 21 juni år 2000 sändes Nalles Show i svensk tv för sista gången. Sedan dess har fansen törstat i Nalle-öknen, men nu syns en oas i fjärran: i form av en visning av tv-serien Nalles Show i sin helhet på Scalateatern, där föreställningen även spelades då det begav sig.

5 april klockan 18.30 möter vi dem igen: majoriteten av deltagarna från originalcasten (förutom Nalle Knutsson, RIP) medverkar vid ett panelsamtal på scen. Jugge Nohall är kvällens speaker och det bjuds förhoppningsvis på flera överraskningar från scenen.

Observera att evenemanget är one night only, det finns i nuläget inga andra möjligheter att se det legendariska tv-programmet Nalles Show någonstans. Boka därför din biljett så tidigt som möjligt!

Välkomna till en oförglömlig kväll med plymer i början och plymer i slutet!

Önskar,
Emily Dahl och Ann Edliden från podden Oförskämt att anta
samt hela Nalles Show-gänget

Längd: ca 3,5 h inkl. paus

OM OFÖRSKÄMT ATT ANTA:

Oförskämt att anta är en podcast om ful kultur av Emily Dahl och Ann Edliden. Med hjälp av Kungliga Bibliotekets samlingar, intervjuer med berörda och grävande i tidningsarkiv tar de sig an fenomen, människor och tv-program från de närmast föregående decennierna. Podden har lyfts fram av bland annat Aftonbladet Kultur, DN och nominerats till Nöjesguidens Stockholmspris.

Nalles Show sändes i Kanal 5 år 2000, regisserades av Johan Kling och skapade tv-historia. I centrum stod Nalle Knutsson, nöjesprofilen med internationell utstrålning som samlade ett gäng brokiga karaktärer för att sätta upp en spektakulär scenshow och turnera Sverige runt. Tv-serien fick kultstatus och vid dess kulmen på Scalateatern i Stockholm i mars 2000 gick biljetterna åt som smör i solsken.

Närmast på Scala

ISAC ASPBERG

Ikväll 21:00
Läs mer

Small Town Orchestra & Orgelparty Pop edition

14 jun 20:00
Läs mer

SWING MAGNIFIQUE

15 jun 19:30
Läs mer

LA FIESTA CONTINUA

15 jun 21:00
Läs mer