Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Mr Tourette – Fortsättningen 2.0

MR TOURETTE – 2.0 FÖR OVANLIGHETENS SKULL
new edition, nytt föredrag

År av magiska ritualer och tics fick plötsligt ett namn och en ny möjlighet. Tourettes syndrom. Pelle var nersmutsad, utanför samhället, sov i bilar, han var en loser. Vägen till insidan av samhället, kantades av motgångar som sakta förvandlades till framgångar. Tack vare egen touretteenergi och människor som verkligen stannade upp och såg honom som den människa han är. I sina föredrag som innehåller en stor portion absurd och fysisk humor – men med ett innehåll som får de flesta att häpna – fokuserar Pelle framför allt på de människor som trodde på honom och gav honom en självbild.

Budskapet handlar om hur vi kan bemöta det ovanliga. För vem är vanlig, vem tror sig vara normal egentligen? Pelle Sandstrak berättar om de människor som såg hans personlighet, som inkluderade honom i gemensamheten, inte bara såg på honom som en diagnos eller uteliggare. Med hjälp av en egen vilja och andra människors optimism fick Pelle stor framgång professionellt likväl som privat. Här gestaltar och berättar han med absurd humor och gravt allvar om sina erfarenheter som kommer ge dig värdefulla stördhetstips att släppa det ingrodda vanlighetstänket.

Alla är ju olika…utom jag

Förutom att Pelle är en underbar föreläsare som verkligen berör är han även författare till flera böcker, Klicka HÄR om du vill läsa mer om och beställa Pelles böcker (julklapp till gruppen?) >>

Denna föreläsning är en uppföljning på förra årets föreläsning om Mr Tourette. Den som handlade om Pelles uppväxt och hur allt startade. I november hösten 2018 kommer den efterlängtade uppföljningen där Pelle berättar om vad som hände när han lämnade sitt hem, bilen sedan nio månader. Hur han angrep sina demoner och stöttades av människor som kantade hans väg tillbaka till samhället.

Detta är en föreläsning ALLA bör lyssna på men framförallt arbetsgruppen som består av väldigt olika personlighetstyper och som behöver påminnas om att ha ökad förståelse för varandra.

Sagts om tidigare föreläsning med Pelle;
”Genuin, okonstlad, rolig och alldeles befriad från alla ”normalitetsnormer”.Ljuvligt att se glädjen, kraften och att det finns hopp för alla. Han satte sig ”fast i nervsystemet”!/Annette HR Chef

”Var SUPERnöjd 10 av 10 helt magiskt, Roligt, känslosamt, Välordnat och personligt.”/ Lena lind sjuksköterska/akademikliniken

..”En föreläsning som gick rakt in i hjärtat och som fortfarande är levande efter ett halvår. Jag betraktar nog omgivningen med något andra ögon idag. Bra om man hade haft, eller ännu bättre ”har”, lite Pelle med sig varje dag./ Roger /Lantmännen Agro Oil”

Föreläsningen inkluderar kaffe & bulle och pågår mellan kl.13-16 inkl.30 min paus.

Närmast på Scala

SM I ORDVITSAR

Ikväll 19:00
Läs mer

REGNBÅGSGALAN

15 apr 19:00
Läs mer

EMIL JENSEN – SÅNGER OCH SNACK

16 apr 19:00
Läs mer

EN RUNDA TILL

17 apr 19:00
Läs mer