Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Melén + Nouel

Den 16:e juni intar MELÉN med support Scalakällaren för att fira nytt singelsläpp samt uppstarten för kommande EP.

Inträde: 100kr för ordinarie, 80kr för student/pensionär/arbetslös.
Dörrar: 20.00
På scen: 20.30

—————————–
MELÉN

MELÉN är en Malmö-baserad artist och producent med visionen av att forma ett ljudlandskap balanserande mellan det mänskliga och det mekaniska, det organiska och det elektroniska.
I september 2022 släpps den andra EP:n, en uppföljare till debuten Mind/Math. I en unik set-up med vokalpedaler, piano och synth spelar hon tillsammans med musikerna Albin Andersson och Martin Liljeroth i en sättning oberoende av backing tracks.
Med hjälp av programmerade trummor och looppedaler bygger de upp ett ljudlandskap som för tankarna till akter så som Bon Iver och The Japanese House.

“På den delen av den svenska indiescenen där man gärna jobbar med en lika elektronisk som akustisk ljudbild har MELÉN skapat sig ett eget skrå.” – Gaffa Sverige

“Musiken är återhållsam, nyansrik och jazzinfluerad. Ljudbilden är i ständig förändring och det finns mycket att upptäcka.” – Hymn.se

Foto: Erika Udvardi

—————————–

NOUEL

I början av 2021 släppte Nouel sin debutsingel ”Milky Way” som inspirerats av tiden hon bodde i England. Med inspiration från Laura Marling, Sufjan Stevens och Simon & Garfunkel, bjuder Nouel in till hennes egna universum – med berättandet i fokus.

Närmast på Scala

SM I ORDVITSAR

Ikväll 19:00
Läs mer

REGNBÅGSGALAN

15 apr 19:00
Läs mer

EMIL JENSEN – SÅNGER OCH SNACK

16 apr 19:00
Läs mer

EN RUNDA TILL

17 apr 19:00
Läs mer