Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Maydar & Lee Bowie !live!

✦ ☾ Varmt välkomna till Tinkerbelles första evenemang! ☽ ✦

✦ LIVE: LEE BOWIE ✦

Bandet Lee Bowie består av Lee & Bowie utan någon som helst anknytning till David Bowie. De härstammar från jorden och har en koppling till Sydamerika, Europa och Afrika; soundet är från en annan planet!

Lee Bowies första singel AttaGurl släpps inom kort. När? Oklart.

✦ LIVE: MAYDAR ✦

Har du någonsin undrat vad som skulle hända om du blandar melodier & attityd från den moderna skolans RNB med influenser från det rika musikarvet från Irland och Sverige? Oavsett om du undrat eller ej så finns nu svaret, och svaret är – MAYDAR.

Denna multifasetterade DIY-artist är onekligen en produkt av sin tid. Hennes sound sträcker sig över traditionella gränser såsom genre och kategori och identifieras snarare av hennes atmosfäriska produktioner, uppfinningsrika lyrik och melodiska kontraster.

Nu kommer Maydar till Scala för att fira succéerna med de tidigare släppen av ”TAXI” och ”DÉJÀ VU”, men framförallt för att fira sommarlåten ”LET ME” som släpps 1a juni!

✦ DJ: FAY (ÖDMJUK HYBRIS) ✦

Ena halvan av dunderduon Ödmjuk Hybris joinar kvällen med rykande fräscha selections blandade med dina bästa guilty-pleasure tunes!

✦ INFO ✦
Tinkerbelle är ett nystartat management grundat av Julia-Lotta Tinglöf som nu anordnar sin första kväll fylld av livemusik från några av Sveriges modernaste undergroundakterna just nu. Detta vill ni inte missa! ❤

Dörrar: 20.00
LIVE: 21.00
Inträde: 60 kr

Närmast på Scala

ISAC ASPBERG

Ikväll 21:00
Läs mer

Small Town Orchestra & Orgelparty Pop edition

14 jun 20:00
Läs mer

SWING MAGNIFIQUE

15 jun 19:30
Läs mer

LA FIESTA CONTINUA

15 jun 21:00
Läs mer