Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

MARCUS BERGGREN ”Å HARRE JÄVVLAR!”

EXTRAFÖRESTÄLLNING 28/1. BILJETTER SLÄPPS 27/10 kl 10:00.
Marcus Berggren – ”Å Harre Jävvlar” – Lite rock ‘n roll och så många skämt jag hinner.
Marcus Berggren, känd från att vara en rolig jävel, gör sin första och kanske sista soloshow. Den innehåller musik, fler skämt än man orkar höra samma timme, samt dom sjukaste anekdoterna man kan få för pengar.
”Å Harre Jävvlar” är en analog multimediakabaret med trummaskin, elgitarr och svinsnabb ståuppkomik om hur det är att vara ett kroniskt deprimerat Montessoribarn som sög på fotboll i ett altanparadis långt utanför Göteborgs kommungränser. Showen kränger som en grävling i en flyttkartong och sparkar mot hela världen och världen sparkar tillbaka ännu hårdare.
Det är stand-up av en kille som inte ville köra stand-up utan bara röka cigg och spela elgitarr och ha lugg över ögonen. I slutändan blir det en skitrolig, mustig, snuskig, farlig föreställning om att bli vuxen mot sin vilja. Dessutom bjuds det på några finstämda låtar helt utan skämt bara för att visa att livet inte är så jävla roligt hela tiden.
Om man tror att man vet vad stand-up är så kan dom här 75 minuterna få en att tänka om. Det sägs vara Marcus Berggrens första och sista föreställning… men han säger så mycket skit. Är det mycket under bältet? Såhär kan vi väl säga: han har inget bälte.
Schabraket är 80 minuter utan paus.”Å Harre Jävvlar” hade premiär på Brew House i Göteborg den 18 feb 2022.
Turnéproducent: Cecilia Stenborg, CS Nöje
Det är EJ tillåtet att filma föreställningen

Närmast på Scala

OWE THÖRNQVIST 95 ÅR

27 maj 18:30
Läs mer

BOMBO FICA

28 maj 19:00
Läs mer

MINUTES LTR RELEASE

29 maj 20:00
Läs mer

PetrINA

30 maj 17:30
Läs mer