Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

LITTLE STREAM + LOVISA TAHIRI

1a maj har Little Stream releasespelning för singeln ”Looks Like Rock ’n’ Roll” som släpps fredagen innan.
Kom gärna och fira detta med oss!

Dörrar: 21:00.
Lovisa Tahiri: 21:30
Little Stream: 22:00
Inträde: 50kr

Spara ner låten om ni vill:
https://share.amuse.io/…/little-stream-looks-like-rock…

————————————————————–
Lovisa Tahiris musik har en gång beskrivits som lyxindie-pop på engelska. Musiken bygger på minnen och fragment från uppväxt och nutid. Med bakgrund i Kosovo och Dalarna på samma gång möts texter om krig, känslor och vardagsrealism med melodiösa slingor och reverb som sätter sig på hjärnan på repeat.
https://open.spotify.com/track/2iiN0LaMuM7e44mQiRcmMR…

——————————————————————
Little Stream är en Stockholm-baserad indie rockgrupp med sina rötter i svenska gruvstäder norr om polcirkeln. Med inspiration från en mångfald musikaliska influenser som sträcker sig från de introspektiva melodierna av singer-songwriters som Phoebe Bridgers och Ray Lamontagne till de ljudlandskap av band som Big Thief och Bon Iver. Kryddad med en nypa ’90-talsnostalgi, skapar bandet romantisk indie rock med inslag av Americana.

I hjärtat av Little Streams musik ligger djupa reflektioner över det förflutna, färgat av en känsla av längtan. Deras texter granskar essensen av nostalgi, reflekterar över samhällen antingen helt utplånade eller drastiskt förändrade av de expanderande gruvorna; längtan efter fysiska platser att förankra barndomsminnen.
Little Stream bildades i Stockholm i ett studiokollektiv tillsammans av vännerna Anna, Jussi och Elin under COVID-19-pandemin. Strax efter kom gitarristen Johan med i bandet. De första åren av bandets existens ägnades åt att skriva och spela in demos på en mängd låtar. På hösten 2023 spelade bandet in sitt första album i deras studio, Studio Lur. Namnet Little Stream kommer från floderna och bäckarna som är blodflödet i den norra delen av Sverige där bandet har sina rötter.

Anna Svensson Rova
Ida Elin Tannerdal
Johan Johansson
Jussi Kalla

Närmast på Scala

MYIE

Ikväll 20:00
Läs mer

MINUTES LTR RELEASE

Ikväll 20:00
Läs mer

PetrINA

30 maj 17:30
Läs mer

PetrINA

30 maj 20:00
Läs mer