Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Liten, liten revy (I nuläget slutsåld)

UPPDATERING
Samtliga föreställningar är för närvarande fullbokade. Maila [email protected] om du är intresserad av biljetter vid återbud. Håll utkik i eventet efter ytterligare biljettsläpp (kan ske beroende på restriktioner etc).
LITEN, LITEN REVY
Sugen på att tillbringa dina allra sista sommarkvällar i en mörk och trång källare? Såklart du är! Och nu kan du dessutom få sketcher, musik och coronasäkrade skratt på köpet.
En trappa ner på Scalateatern bjuder vi in till en liten, liten revy, späckad med nyskrivet material som förhoppningsvis gör dig på lite, lite bättre humör.
OM FÖRESTÄLLNINGEN
”Liten, liten revy” är en helt färsk nummerrevy skriven av Björn Edgren (Premiärdatum Oklart, Trevlig Helg!, Svenska Nyheter) med musik av Per Wickström (Den ofrivilliga divan, Tills vi ses, Trollkarlen från Chicago). På scenen står humorstjärnskotten Isabelle Billstein, Daniela Westmark och Ullis Sandström.
På Scalas lilla, intima källarscen blandas aktuella samhällsfenomen med totalt trams i sketch- och sångform. Hur skämtar man snällt? Vem ska man rösta på? Är pandemin över? Hur beställer man på en naturvinsbar? Och hur är det att arbeta som ond undersåte?
Kom dit, köp ett glas öl, slå dig ner och njut. Och sen kan du gå hem igen.
FÖRESTÄLLNINGAR
Scalateaterns källare, Wallingatan 32, Stockholm
– Tisdag 7 september klockan 18:00 – FULLBOKAD
– Tisdag 7 september klockan 20:30 – FULLBOKAD
– Tisdag 14 september klockan 18:00 – FULLBOKAD
– Tisdag 14 september klockan 20:30 – FULLBOKAD
BILJETTER
Pris 120 kronor.
För intresse av fullbokade föreställningar, maila [email protected] för förändrad tillgänglighet/återbud eller för att skriva upp er på reservlista.
EVENTILLUSTRATION
Fanny Agazzi.

Närmast på Scala

LILL-ELVIS

Ikväll 21:00
Läs mer

A TRUE ROCKN ROLL CHRISTMAS MED THE BOPPERS OCH…

09 dec 19:00
Läs mer

LA FIESTA CONTINÚA

09 dec 21:00
Läs mer

LARS CHRISTMAS 30 ÅR – OCH LITE TILL

11 dec 19:00
Läs mer