Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Libelula Club presenterar

Liliana Zavala Trio

Libelula club är tillbaka på Scala efter sista succé !!!

27 november presenterar vi den dynamiska och kraftfulla: Liliana Zavala trio!!
Denna speciella onsdag vill Libelula bjuda in dig till Liliana Zavalas magiska inre värld.

Liliana Zavala blev nominerad till årets artist under Folk & Världsmusik galan 2018 och har många strängar på sin metaforiska lyra – hon är slagverkare, sångare, låtskrivare, konstnär och producent, född och uppvuxen i Córdoba, Argentina. Hon är dessutom en av grundarna till den argentinska gruppen Tamboreras, en av medlemmarna i Golbang , samt turnerade de sista år med The Forbidden Orchestra, Abjeez och Fever Ray. Hon är grundaren till Beat Company och en av grundarna till Libelula Club.

Liliana förverkligade idén om att göra sin egen musik, tillsammans med den argentinska gitarristen Marian Pellegrino och resultatet blev debutalbumet Cabildo.
Den här power trion, som även involverar basisten och producenten Lisa Löwgren, frammanar bilder som tagna ur Frida Kahlos färgrika värld, gamla ritualer och landskap från Sydamerika.
Nu under november kommer gitarristen Marian Pellegrino tillbaka till Sverige från Argentina endast för att spela för er!

Under kvällen kommer flera gästartister att vara med! Ni kommer att fyllas av inspiration från Sydamerika och en kraftfull känsla att allt är möjligt!

Med oss har vi @rhythmfamily som kommer med sin positiva energi!!

120kr entré
100 kr för studenter, pensionär o medlemmar.

Vill du bli medlem? Kul!
Maila till :
[email protected]

Närmast på Scala

OWE THÖRNQVIST 95 ÅR

Ikväll 18:30
Läs mer

BOMBO FICA

28 maj 19:00
Läs mer

MINUTES LTR RELEASE

29 maj 20:00
Läs mer

PetrINA

30 maj 17:30
Läs mer