Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

INSTÄLLT Libelula Club: Dia de los Muertos LIVE: Liliana Zavala trio (Corona style)

Libelula Club är tillbaka!! Låt oss åter mötas i smittfri glädje i Scalas källare! Det har varit en dyster tid med pandemi och stängda salonger. Nu vill vi tillsammans med er sakta och mycket säkert återta den härliga känsla som vi skapade i Scalas källare.
LIVE kl 20.30: Liliana Zavala trio, som exklusivt för denna kväll utökats till en kvartett. Förutom @Lisalowgren på bas förgyller @Andreashourdakis med sitt virtuosa gitarrspel och @Fredrikgille på stämningsfullt slagverk. Bara för er!
Musiken och texterna har för kvällen ett tydligt tema: Döden, vi minns de som gått vidare.
Entré: 150kr
Mycket begränsat antal platser, förboka nu! Endast 40 sittplatser. Förboka/reservera genom att inboxa @Lisalowgren.
Här kan ni lyssna på @Lilianazavala stämningsfulla och rytmiska musik som inspirerats av folkmusik från Anderna, blandat med pop, jazz, svensk folkmusik och latin:
https://lilizavala.com/music.html
En av höjdpunkterna 2019 var firandet av Dia de los muertos med Beat Company, gästartister, Rhythm Family och all dansande publik, levande som död.
Vi tyckte att 2020 är ett år då vi verkligen ska fira de döda och erbjuder därför en intim kväll på tema döden, musik, rytm och respekt för att inte sprida smitta.
Scalateatern följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset covid-19 och agerar enligt Folkhälsomyndighetens och Stockholms stads rekommendationer. Vi uppdaterar oss kontinuerligt på förhållningsregler och restriktioner.

Närmast på Scala

MAURÍCIO MEIRELLES – WEBBULLYING WITH GENERATION Z

Ikväll 20:00
Läs mer

PetrINA

23 maj 19:30
Läs mer

Simon Kolmodin Trio feat Isac Schillberg

23 maj 21:00
Läs mer

LEE SAMA

23 maj 21:00
Läs mer