Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Joe Davolaz på Scala – Gäst: Kumisolo

Scalateatern har bjudit in Joe Davolaz till att ha en återkommande klubb, och det ser de som ett utmärkt tillfälle att bjuda in gäster och göra teaterns bakficka till något alldeles extra!

ー( ´ ▽ ` )ノ

Första gästen är japansk-franska musikern Kumisolo (Kumi Okamoto). Hon är uppvuxen i Japan men har varit verksam som musiker och artist i Paris sedan början av 00-talet. Hon har en lång musikalisk historia bakom sig och har bl. a. spelat shamisen, taiko, piano och trumpet sedan tidig ålder. I sina tonår spelade hon i flertalet popband i Japan.

ー( ‾ ◡ ◝ )>

Joe Davolaz är inspirerade av 60- och 70-talens easy listening- och space age-musik. Det låter som den säregna blandning av stilar som kan höras i musik av kompositörer som Les Baxter och Juan Esquivel, fast med en egen touch, som även doftar av både surf och äldre svensk jazz. När de gästas av Kumi kan man vänta både versioner av Kumis låtar – som har drag av både japansk traditionell musik, J-pop och fransk filmmusik – och klassiska easy listening-örhängen som de framför tillsammans.

ー( *‿*✿)

Förra våren släppte de tillsammans skivan Kabuki Femme Fatale som de spelat in i Stockholm.

Närmast på Scala

EN RUNDA TILL

Ikväll 19:00
Läs mer

NABO

Ikväll 20:30
Läs mer

KAROLINA BRÄNNSTRÖM

Ikväll 20:30
Läs mer

EN RUNDA TILL

19 apr 19:00
Läs mer