Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

JESSICA FALK – RELEASEKONSERT

Jessica Falk, svensk country-popsångerska och pianist.

 

Nashvilleproducerade Jessica Falk släpper sin nya EP – Survivors med denna releasekonsert!
Med en livsresa som få låter hon det avspeglas i hennes texter och musik med en känsla som går att ta på. Musikstilen är en mix av country och pop.

Periodvis har Jessica spenderat mycket tid i Nashville, sedan 2010, där hon byggt upp ett stort nätverk av vänner i den inre kretsen av prisbelönade och legendariska musiker, producenter och låtskrivare. Detta har tidigare resulterat i 2 album och flera singlar.
Tidigt mötte hon pianisten och låtskrivaren Bobby Wood (Dusty Springfield, Johnny Cash, LeAnn Rimes m.fl.), som blev hennes mentor. Den aktade legenden har också varit mentor, låtskrivare och studiomusiker till superstjärnan Garth Brooks under hela hans karriär. Bobby var även nära vän och pianist till Elvis Presley. Jessica och Bobby har skrivit flertalet låtar genom åren i hans låtskrivarstudio i välkända Music Row. På EP:n har de skrivit balladen ”You´re The One”.

Övriga medlåtskrivare är Vip Vipperman, (Emmylou Harris, LeAnn Rimes, Reba McEntire m.fl.) och Scott Baggett (Alison Krauss, Bonnie Raitt, Jeffrey Steel m.fl.) som även har producerat EP:n. Den är inspelad i exklusiva ”Addiction Sound Studios” i Nashville.

Jessica säger: –”Jag känner att jag äntligen hittat mitt rätta musikaliska uttryck där jag gestaltar min livsglädje och en ny ton i mig själv”

Med sig på scenen har hon några av Sveriges främsta musiker:
Sång & Piano: Jessica Falk
Orgel/Keyboard: Ted Hector
Gitarr/Pedal Steel: Hasse Johnzon
Gitarr: Robert Öberg
Gitarr: Conrad Boqvist
Bas: Petter Gunnarsson
Trummor: Mikael Wikman Desselberger
Kör: Joakim & Linda Dominique, Lars Hägglund

Konferencier  Lars Hägglund 

Närmast på Scala

RECENSÖRERNA SKRATTAR ÅT DÖDEN

07 sep 19:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

15 sep 18:00
Läs mer

SVENSKA REVYN

18 sep 18:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

19 sep 18:30
Läs mer