Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

JAG GÖR VAD FAN JAG VILL

 Jag gör vad fan jag vill 
– En soloföreställning för kvinnor och extremt modiga män 

 Föreställningen ”Jag gör vad fan jag vill” är en humoristisk, naken och underfundig betraktelse av livets många skeden. Eller som Katrin Sundberg själv säger: ”En skitrolig föreställning om allt jag tänker på.”   

Katrin har gjort allt mellan himmel och jord inom nöjesbranschen. På scen, på film, i TV, sittande i regissörsstolen och framför mikrofonen i radio. Bland annat. Mest folkkär blev hon som karaktären Häxan Surtant i SVT, ett program som hyllades stort och dessutom belönades med TV-priset Kristallen.  

Med allt det här i bagaget var det hösten 2021 äntligen dags för Katrin att göra det hon verkligen vill, innerst inne. Soloföreställningen ”Jag gör vad fan jag vill” blev en succé som nu återkommer till Malmö efter slutsålda föreställningar över helas landet. 

Under det senaste året har Katrin producerat en mängd komiskt träffsäkra filmer i sociala media som fått en explosionsartad spridning och har mer än 10 miljoner visningar.  

Föreställningen är ca 80 minuter lång utan paus.

”Nu längtar jag efter att träffa mina följare – och alla andra – analogt. Det är dags att låta dem titta djupare in i mig och min skruvade hjärna”, säger Katrin.  

 

Några pressröster om ”Jag gör vad fan jag vill”: 

 ”Katrin Sundbergs pricksäkra gestaltning har en precis balans mellan absurt skruvade karaktärer och lätt igenkännbara människor som får publiken på Scalateatern att lyckligt frusta av skratt” 

”Sällan har väl Scalateatern varit närmare att välta ut i gatan av den jordbävning som bullrar i bänkraderna.” 

Niklas Wahllöf, Dagens Nyheter 

 ”Katrin Sundberg är som din allra roligaste väninna upphöjt i tio.”  

”Katrin Sundberg skapar igenkänning och skrattspeglar vardagen.” 

Nerikes Allehanda 

Närmast på Scala

RECENSÖRERNA SKRATTAR ÅT DÖDEN

07 sep 19:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

15 sep 18:00
Läs mer

SVENSKA REVYN

18 sep 18:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

19 sep 18:30
Läs mer